MENTORSTVO

Mentorstvo

Program mentorstva

V program mentorstva za razvoj kadrov bomo v šolskem letu izbrali dva (2) študenta 3. letnika dodiplomskega programa / 2. letnika podiplomskega programa ali absolventa kineziologije, ki bosta vsak po en semester opravljala prakso v športnem društvu Evolucija. Pod izkušenim mentorstvom bosta študenta nabrala izkušnje in praktična znanja na področjih obravnave novih in stalnih strank, sestave treningov, individualizacije treningov, vodenja individualnih skupinskih vadb in osebnih treningov, obravnave strank s poškodbami ali omejitvami v gibanju, športnikov, rekreativcev in prehrane.

Vključeni boste v interni program mentorstva in praktičnega izobraževanja ter se spoznali z vsemi ključnimi procesi treninga za rekreativce, osebe s poškodbami ali omejitvami v gibanju in športnike.

Po uspešno zaključenem programu imamo v Evoluciji zate pripravljene nove izzive.

 MOTIVACIJSKO PISMO JE LAHKO TVOJA VSTOPNICA DO MESTA V MENTORSKEM PROGRAMU!

Zanimajo nas tvoji dosežki na katere si zares ponosen/a, pa tudi to kaj zagotovo ne bi več ponovil/a. Kaj so tvoji cilji v bodoče glede zaposlitve, na katerem področju želiš delati, kako velika je tvoja želja po učenju in koliko si pripravljen/a za to vložiti svojega časa, energije. Kaj za tebe pomeni sodelovanje, poštenost, dogovor in timsko delo? Še posebej pa nas zanima…

ZAKAJ SI RAVNO TI TISTA OSEBA, KI SI ZASLUŽI PRILOŽNOST ZA UČENJE?
Pogoj, ki ga moraš izpolnjevati:
  • Študent/ka 3. letnika dodiplomskega programa kineziologije ALI
  • Študent/ka 2. letnika podiplomskega programa kineziologije ALI
  • Absolvent/ka kineziologije ALI
  • FZS licenca ALI
  • AFP licenca

Ekipa Evolucije: Nastasja Štesl, Matjaž Erjavec, Tine Seražin Lisjak, Maja Adamič in Kaja Miklavec

ZAKAJ SI RAVNO TI TISTA OSEBA, KI SI ZASLUŽI PRILOŽNOST ZA UČENJE?