Individualiziran ONLINE program za moške. 

S treningom moči
in razvij sposobnost upravljanja s svojo naravno agresijo.

Težki časi ustvarijo močne moške. Močni moški ustvarjajo dobre čase. Lepi časi ustvarjajo šibke moške. In šibki moški ustvarjajo težke čase."

Michale Hopf

Zaradi vseh omejitev in zaprtja vadbenih in športnih centrov,
nam je onemogočeno normalno trenirati in skrbeti
za svojo telesno in mentalno zdravje.
Postajamo telesno šibki in ta šibkost za sabo potegne slabše počutje
ter veliko nekultivirane agresije in jeze.
Brez rednega treninga in uravnotežene ter zdrave prehrane
 se bo stanje tvojega telesa počasi slabšalo.
Zato se bomo osredotočili na 3 pomanjkljivosti, 
ki ti onemogočajo doseči osebni ideal telesa doma:

 • Vzdrževanje telesne moči zaradi pomanjkanja opreme

  Kako povečaš svojo telesno moč? Osredotoči se na kultiviranje spretnosti in se udeležuj aktivnosti, ki uporabijo somatsko stran tvojega bitja na način, ki ti prinese veselje in užitek .

 • Pomanjkanje motivacije in discipline

  Pri pomanjkanju discipline in motivacije pa je izrednega pomena moja vloga in moje vodenje. Pri tem pa nama bo izredno pomagala aplikacija za vodenje treningov Evolucija, v katero boš dobil progam individualiziranih treningov. Prav vsaka vaja ima video prikaz in opis izvedbe. Vendar to ni tako pomembno, kot je pomembno moje vodenje.

 • Pomanjkanje sposobnosti ravnanja z naravno agresijo, ki jo zahteva življenje

  Utelesi agresivnost, ki promovira zdravje. Tvoji naravni agresivni impulzi se lahko zatirajo, vendar jih ni mogoče odpraviti. Življenje samo po sebi je agresivno, saj gre za napreden, nenehen proces, ki si prizadeva za premagovanje vseh ovir. Utelešena agresivnost ti pomaga, da se postaviš zase in se premikaš naprej v iskanju tistega kar potrebuješ.

Kako se bomo soočili z zgornjimi omejitvami in izzivi?

Cilj individualiziranega programa treniram doma je ohraniti ali zgraditi močno telo, usmeriti tvojo naravno moško agresijo v pravo smer, poskrbeti za udobje in dobro počutje v lastni koži in te pripraviti na to, da se soočiš z vsemi izzivi, ki ti jih prinaša ta kriza. 

1. izziv: Vzdrževanje telesne moči, kljub pomanjkanju opreme

V tej krizi moški postajamo telesno in umsko šibki. To je danes normalno in družbeno sprejeto, ne bi pa smelo biti normalno. Zaradi pomanjkanja opreme misliš, da ne moreš narediti vrhunskega treninga in ne moreš napredovati. Ta miselnost je popolnoma zgrešena. Kljub vsem izzivom, ki jih predstavlja trening doma, je ohranjanje telesne moči izrednega pomena. Zakaj bi v nič vrgel ves svoj vložen trud do sedaj. Sprejeti moraš odločitev. Boš isti kot 99% drugih, ker po 2 tednih obupa in čaka boljše čase, to je enostavno. Lažje se je smiliti sam sebi in s prstom kazati na druge in se posledično še smiliti vsem okrog sebe. Ne se igrat te igre, ker ne vodi nikamor in ti ne pomaga spremeniti ničesar v dani situaciji. Prevzemi odgovornost, utihni in samo naredi nekaj ter bodi v tistem 1%, ki kljub vsemu trenutnemu sranju rine naprej!

2. izziv: Pomanjkanje motivacije in discipline

Torej 1. izziv je 100% odvisen od tebe, da ga rešiš. Pri pomanjkanju discipline in motivacije pa je izrednega pomena naša vloga in vodenje. Pri tem pa nam bo izredno pomagala aplikacija za vodenje treningov Evolucija, v katero boš dobil progam individualiziranih treningov. Prav vsaka vaja ima video prikaz in opis izvedbe. Vendar to ni tako pomembno, kot je pomembno naše vodenje. Pred vsakim treningom se slišimo prek telefona ali skypa, gremo skupaj čez trening, da razjasnimo morebitne nejasnosti. Po opravljenem treningu nam javiš, kako je šlo in če ti je kakšna vaja predstavljala poseben izziv. In prav ta model treningov, ki ga izvedemo v treh korakih poskrbi za motivacijo, disciplino in redno treniranje. Klic - trening - poročilo. Če se mi več kot 5 dni ne oglasiš, te pokličem in te brcnem v rit.

3. izziv: Pomanjkanje sposobnosti ravnanja z agresijo

Nimam pojma, kako se soočaš s situacijo v kateri si se znašel. Ob poplavni precej negativnih novic, debat na socialnih omrežjih in vse strožjih ukrepih je enostavno s prstom kazat na Janezka in njegove frende, govoriti, da nisi tam kjer bi moral biti zaradi njih ter se pizdit nad njihovimi odločitvami, ki jih včasih razumeš, večinoma pa ne. To je le ventil, da sprostiš vso svojo jezo in gnev in hkrati ne rešiš ničesar. Vpletat se v nesmiselne debate glede mask je nesmiselno. Na "give a fuck" metru bi morale biti debate glede mask in ovčk in teoretikov zarote tam na "0 fucks given". Nimaš absolutno nobene kontrole nad tem kar se trenutno dogaja in prevlada občutek nemoči, jeze in neizražene agresije. Zato prevzami to breme nase, ker druge opcije ni. Začni se gibati in trenirati, doma v naravi in usmeri to jezo in agresijo v nekaj konstruktivnega.

Kaj vključuje individualiziran ONLINE program za moške?

Aplikacija Evolucija

Z vstopom v program ONLINE program treningov dobite dostop do aplikacije EVOLUCIJA, v katerem prejmete treninge, ki so prilagojeni glede na vaše cilje in želje.

VIDEO KNJIŽNJICA VAJ

Prav vsaka vaja, ki jo boste imeli vkljušeno v program treninga ima video prikaz in opis. V knjižnjici je več kot 2000 vaj.

STROKOVNO Vodenje in mentoriranje trenerja

Z vstopom v ONLINE program treningov, vam bo dodeljen vaš trener - varuh ki je zadolžen za sestavo vašega programa, disciplinirano vodenje in izvedbo treningov ter vas bo vodil na poti do sprememb.

Osebna mapa

Po pošti vam pošljemo vašo OSEBNO MAPO, v kateri boste vodili dnevnik treningov.

Se želiš pridružiti individualiziranemu ONLINE programu za moške? Kakšen je tvoj naslednji korak?

1. Rezerviraj svoj brezplačni termin za kjer odkrijemo izzive s katerimi se srečuješ in poiščemo rešitve.

2. Če si primeren kandidat za obiskovanje našega programa se prijavi na ki je sestavljen iz dveh delov:

Intervju

30 min
Na uvodnem intrvjuju bomo šli čez 4 ključne komponente vaše EVOLUCIJE. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredili bomo analizo trenutnega stanja, poiskali kaj ti predstavlja največiji izziv in kako ga bomo s skupnimi močmi premagali.

Testiranje

30 min
Naredili bomo analizo gibanja na podlagi katerega ti bomo v nadaljevanju pisali program prilagojen tvojim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavili bomo strategijo in ti dodelili tvojega trenerja - varuha.

3. S sprejetjem odločitve, da se pridružiš ONLINE treningom, dobiš dostop do Vstopiš v program odgovornosti VARUH. Redno treniraš 2 - 4x tedensko.

4. S pomočjo svojega ostaneš v tesnem stiku. Preko aplikacije EVOLUCIJA ti bo trener pisal individualiziran program treningov.

Uvajalni tečaj

Intervju in testiranje
€50
30
 • Intervju
 • Analiza življenjskega sloga
 • Testiranje in gibalna analiza
 • Postavljanje osnovnega akcijskega načrta
 • Dodelitev trenerja - varuha
 • Priprava osebne mape
 • Urejanje dostopa do aplikacije Evolucija
Akcija

Rezerviraj si svoj brezplačni klic in posvet.