Individualiziran ONLINE program za ženske.

Povečaj
in ohrani svojo ženstvenost.

Potrebujemo ženske, ki so tako močne, da so lahko nežne, tako izobražene, da so lahko skromne, tako ostre, da so lahko sočutne, tako strastne, da so lahko racionalne in tako disciplinirane, da so lahko svobodne.

Kavita Ramdas

Želimo pomagati ženskam, da kljub tem težkim časom pridejo do spoznanja, da morate najprej poskrbeti zase, preden lahko poskrbite in pomagate drugim. S tem, ko postavite sebe na prvo mesto in si vzamete čas zase, boste posledično boljše v karieri, vezi ali partnerstvu, energiji in ženstvenosti. Vaša telesna drža pove veliko o vašem notranjem počutju. Žensko telo je izraz karakterja. Vsako telo ima svoje nianse. Zato se bomo osredotočili na 3 pomanjkljivosti, 
ki ti onemogočajo skrbeti zase doma:

 • Vzdrževanje telesnega, umskega in čustvenega zdravja, zaradi tega, ker se težko umakneš v svoj miren kotiček

  Spodbujamo te, da se sprejmeš takšna kot trenutno si, z vsemi svojim niansami. Svoje telo uporabi, ga ceni in zanj skrbi, da ti čim boljše služi. Lepo in zdravo telo, um in čustva so pozitivna posledica uravnotežene vadbe za moč in gibljivosti. Zdravo telo lahko pozdravi bolehen um in čustva ter zdrav um in čustva lahko pozdravijo bolehno telo. Teh procesov pa ne moreš ločiti, saj lahko izkoristiš vse. Posledice pa so zdravo telo, zdrav um in uravnotežena čustva. Poslušaj svoje telo, svoje misli, svoja čustva, kdaj ti primankuje gibanja in vadbe. Kako se telo upira slabi drži in kdaj te prosi za sprehod. Zavedaj se boljšega počutja in bodi pozorna na nihanje med ciklom.

 • Pomanjkanje motivacije

  Vsak trening, vsaka preobrazba, se začne v glavi. Umska, čustvena in telesna moč so izredno povezane in pomembno je, da rasteš in se razvijaš na vseh treh odročjih. Pri pomanjkanju motivacije je izrednega pomena naša vloga in vodenje. Pri tem pa nama bo izredno pomagala aplikacija za vodenje treningov Evolucija, v katero boš dobila progam individualiziranih treningov. Vsaka vaja ima video prikaz in opis izvedbe, vendar veliko bolj pomembno je naše vodenje in podpora.

 • Želiš izboljšati svoj življenjski slog in navade?

  S preprostim načrtom in bolj strateškimi spremembami boš lažje spremenila svoje navade in življenjski slog. Načrt je prilagojen tvojim trenutnim sposobnostim, zmožnostim, željam in ciljem ter temelji na izkušenjah z več kot 200 članicami naših programov.

V 12 tednih postani levinja, ki je pogumna, telesno, umsko in čustveno močna ženska, ki se je pripravljena soočiti z vsemi izzivi.

Cilj je zgraditi močno in ženstveno telo, poskrbeti za udobje in dobro počutje v lastni koži.
Koraki temeljijo na principih, ki jih bomo omenili spodaj.

1. faza: Amaterka

Pripravljena si na nove zmage. Želiš si izboljšati svoje počutje in življenjski slog, vendar vse je zate novo. Moraš ven iz svoje cone udobje, narediti kakšno napako, ki ti bo pomagala pri spremembi. Družba in kultura postavljata tvoj telesni ideal, zato ga povezuješ s ponosom ali sramovanjem. To je zabrazgotinilo tvoj značaj. Namesto, da bi se gibala spontano, koordinirano, radostno in graciozno, se v tebi pojavilja nelagodje, ki ustvari nerodno in togo gibanje. Tvoje telo je le transportno sredstvo, ki te pripelje iz točke A v točko B in ti onemogoča uživati v aktivnostih in športu v katerih si uživala prej.

2. faza: Pripravnica

Vztrajaš, borbaš kljub številnim napakam, saj veš, da ti bo to prineslo nove navade. Lažje ti je, ker veš da smo mi s tabo, ti pomagamo in te motiviramo takrat ko je najtežje. Osvojila si že prve male zmage, opazila prve spremembe, ki ti dajo še dodatno motivacijo za naprej. Opustiš družbeni in kulturni ideal, ki videz tvojega telesa vežeta s ponosom ali sramovanjem. Zunanja površinska lepota, ki je tako cenjena v sodobni družbi, je večinoma produkt naših genov in naše starosti, zato je za večino nedosegljiva. Vendar ti ni potrebno obupavati, saj je ponos v tvoje telo še zmeraj dosegljiv in ponos v tvoje telo ne more biti lahka žrtev starosti. Namesto, da svoje telo vrednotiš s svojim videzom si moraš prizadevati doseči kultiviranje telesne, umske in čustvene moči ter ženstvenosti.

3. faza: Levinja

Tvoj vsakdan je spremenjen. Počutje je odlično. Razmišljaš drugače. Sprejemaš boljše odločitve. Videz je le posledica vseh preobratov, s katerim si neizmerno zadovoljna. Sprejmeš svoje šibkosti in jih skušaš izboljšati. Osredotočaš se na kultiviranje spretnosti in se udeležuješ aktivnosti, ki uporabijo somatsko stran tvojega bitja na način, ki prinese veselje in užitek v tvoje življenje. Trening postane del tvojega življenja. Tvoje telo preneha biti le transportno sredstvo, ki te pripelje iz točke A v točko B. Postane dom tvojemu umu in čustvom ter postane glavni vir veselja, užitka in radosti, zaradi katerega je življenje vredno živeti. Postaneš levinja, ki je pogumna, telesno, umsko in čustveno močna ženska, ki se je pripravljena soočiti z vsemi izzivi.

Kaj vključuje individualiziran ONLINE program za ženske?

Aplikacija Evolucija

Z vstopom v program ONLINE program treningov dobite dostop do aplikacije EVOLUCIJA, v katerem prejmete treninge, ki so prilagojeni glede na vaše cilje in želje.

VIDEO KNJIŽNJICA VAJ

Prav vsaka vaja, ki jo boste imeli vkljušeno v program treninga ima video prikaz in opis. V knjižnjici je več kot 2000 vaj.

STROKOVNO Vodenje in mentoriranje trenerja

Z vstopom v ONLINE program treningov, vam bo dodeljen vaš trener - varuh ki je zadolžen za sestavo vašega programa, disciplinirano vodenje in izvedbo treningov.

Osebna mapa

Po pošti vam pošljemo vašo OSEBNO MAPO, v kateri boste vodili dnevnik treningov.

Se želite pridružiti individualiziranemu ONLINE programu za ženske? Kakšen je vaš naslednji korak?

1. Rezerviraj svoj brezplačni termin za kjer odkrijemo izzive s katerimi se srečuješ in poiščemo rešitve.

2. Če si primerena kandidatka za obiskovanje ONLINE programa se prijaviš na ki je izveden preko Skypea in je izveden v dveh delih:

Intervju

30 min
Na uvodnem intrvjuju bomo šli čez 4 ključne komponente vaše EVOLUCIJE. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredili bomo analizo trenutnega stanja, poiskali kaj vam predstavlja največiji izziv in kako ga bomo s skupnimi močmi premagali.

Testiranje

30 min
Naredili bomo analizo vašega gibanja na podlagi katerega vam bomo v nadaljevanju pisali program prilagojen vašim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavili bomo strategijo in vam dodelili vašega trenerja - varuha.

3. S sprejetjem odločitve, da se vključiš v ONLINE program, dobiš dostop do Vstopiš v program odgovornosti VARUH. Redno treniraš 2 - 4x tedensko.

4. S pomočjo svojega ostaneš v tesnem stiku. Preko aplikacije EVOLUCIJA ti bo trener pisal individualiziran program treningov.

Uvajalni tečaj

Intervju in testiranje
€50
30
 • Intervju
 • Analiza življenjskega sloga
 • Testiranje in gibalna analiza
 • Postavljanje osnovnega akcijskega načrta
 • Dodelitev trenerja - varuha
 • Priprava osebne mape
 • Dostop do aplikacije Evolucija
Akcija

Rezervirajte si svoj brezplačni klic in posvet.