Evolutionman 

Trening program za moške,
brez da žrtvujejo družino, očetovstvo, službo, posel ali hobije.

Težki časi ustvarijo močne moške. Močni moški ustvarjajo dobre čase. Lepi časi ustvarjajo šibke moške. In šibki moški ustvarjajo težke čase."

Michale Hopf

Evolutionman je moški, ki:

Je moški, ki dviguje uteži, obožuje trening in hoče preživeti čas z drugimi,
 ki dvigujejo uteži in obožujejo trening.

Moški smo postali telesno šibki.
Zakaj je telesna moč tako zelo pomembna? 
Brez rednega treninga in uravnotežene ter zdrave prehrane 
bo stanje tvojega telesa vedno ostalo pod nivojem tvojega potenciala. 

Potrebuješ le en program.

Ne rabiš zabijati cele dneve v gymu, da se počutiš in izgledaš kot atlet. S smiselnim individualiziranim programom, ki je prilagojen tvojim željam, ciljem in sposobnostim, lahko že v 3 urah tedensko dosežeš, da se boš gibal in izgledal kot atlet. 

Razvoj TELESNE Moči in hitrosti

Program je namenjen moškim, ki želijo povečati moč in hitrost. V trening so vključeni atletski elementi, da ne boš le zgledal kot atlet, temveč se boš tudi gibal kot atlet. 

Pridobivanje mišične mase in izguba maščobe

Program je namenjen moškim, ki si želijo treninga z visoko intenzivnostjo, usmerjenega v izgradnjo mišic in izgubo maščobe. Temelji na stari šoli bodybuildinga in intervalnih treningih z utežmi.

Primeš, dvigneš in se vrneš v resnično življenje

Program zagotavlja časovno učinkovit trening, ki uporablja skrajšana obdobja počitka in intervale, da z minimalno časovno zavzetostjo povečaš mišično in presnovno kondicijo.

V 3 fazah postani heroj svojega lastnega potovanja

Cilj je zgraditi močno in odporno telo, usmeriti tvojo naravno agresijo v pravo smer, poskrbeti za udobje in dobro počutje v lastni koži in te pripraviti na to, da se soočiš z vsemi izzivi, ki ti jih prinaša življenje. Koraki temeljijo na principih, ki jih bomo omenili spodaj.

1. faza: Egoist

Moški smo postali telesno in umsko šibki. To je danes normalno in družbeno sprejeto, ne bi pa smelo biti normalno. Odgovornost prelagaš na druge in se velikokrat znajdeš v vlogi žrtve. Družba in kultura postavljata tvoj telesni ideal, zato ga povezuješ s ponosom ali sramovanjem. To je zabrazgotinilo tvoj značaj. Namesto, da bi se gibal spontano in koordinirano, se v tebi pojavilja nelagodje, ki ustvari nerodno in togo gibanje. Tvoje telo je le transportno sredstvo, ki te pripelje iz točke A v točko B in ti onemogoča uživati v aktivnostih in športu v katerih si užival prej. Nimaš razvite sposobnosti upravljanja s svojo naravno agresijo.

2. faza: Bojevnik

Opustiš družbeni in kulturni ideal, ki videz tvojega telesa vežeta s ponosom ali sramovanjem. Zunanja površinska lepota, ki je tako cenjena v sodobni družbi, je večinoma produkt naših genov in naše starosti, zato je za večino nedosegljiva. Vendar ti ni potrebno obupavati, saj je ponos v tvoje telo še zmeraj dosegljiv in ponos v tvoje telo ne more biti lahka žrtev starosti. Namesto, da svoje telo vrednotiš s svojim videzom si moraš prizadevati doseči ideal telesne moči. Počasi spoznaš in začneš usmerjati svojo naravno agresijo v pravo smer. Zato v tem koraku postaneš moški, ki se kot feniks iz pepela dvigne in transformira svoje šibkosti v začetek dolgega in napornega vzpona.

3. faza: Heroj

Sprejmeš svoje šibkosti in jih skušaš izboljšati. Osredotočaš se na kultiviranje spretnosti in se udeležuješ aktivnosti, ki uporabijo somatsko stran tvojega bitja na način, ki prinese veselje in užitek v tvoje življenje. Trening za moč postane del tvojega življenja. Razviješ sposobnost upravljanja svoje naravne agresije. Tvoje telo preneha biti le transportno sredstvo, ki te pripelje iz točke A v točko B. Postane dom tvojemu umu in postane glavni vir veselja in užitka, zaradi katerega je življenje vredno živeti. Postaneš heroj svojega lastnega potovanja do kultiviranega, pogumnega, telesno in umsko močnega moškega, ki se je pripravljen soočiti z vsemi izzivi, ki mu jih življenje prinaša.

Se želite pridružiti individualiziranemu programu za moške? Kakšen je vaš naslednji korak?

1. Rezerviraj svoj brezplačni termin za kjer odkrijemo izzive s katerimi se srečuješ in poiščemo rešitve.

2. Če si primeren kandidat za obiskovanje programa se prijavi na ki je sestavljen iz dveh delov:

Intervju

30 min
Na uvodnem intrvjuju bomo šli čez 4 ključne komponente vaše EVOLUCIJE. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredili bomo analizo trenutnega stanja, poiskali kaj ti predstavlja največiji izziv in kako ga bomo s skupnimi močmi premagali.

Testiranje

30 min
Naredili bomo analizo gibanja na podlagi katerega ti bomo v nadaljevanju pisali program prilagojen tvojim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavili bomo strategijo in ti dodelili tvojega trenerja - varuha.

3. S sprejetjem odločitve, da se včlaniš v gym, dobiš dostop do Vstopiš v program odgovornosti VARUH. Redno treniraš 2 - 4x tedensko.

4. S pomočjo svojega ostaneš v tesnem stiku. Preko aplikacije EVOLUCIJA ti bo trener pisal individualiziran program treningov.

Uvajalni tečaj

Intervju in testiranje
€50
30
  • Intervju
  • Analiza življenjskega sloga
  • Testiranje in gibalna analiza
  • Postavljanje osnovnega akcijskega načrta
  • Dodelitev trenerja - varuha
  • Priprava osebne mape
  • Urejanje dostopa do aplikacije Evolucija
Akcija

Rezerviraj si svoj brezplačni klic in posvet.