Individualiziran program za začetnike.

V 12 tednih postaneta vaš nov standard.

Zakaj bi se pridružili našim programom?​

Biti del Evolucije in programov Evolucije pomeni, da ste tukaj zato, 
da se razvijate in ustvarjate nekaj pomembnega  – zase, za svojo družino in prijatelje. 
V Evoluciji ste, da se skupaj z ostalimi člani spodbujate izven svojih trenutnih okvirjev in omejitev.

 

Smo gym zaprtega koncepta, akcijski načrt in individualiziran program, ki temelji na postavljenih ciljih in morebitnih gibalnih omejitvah.

S kakšnimi izzivi se srečujete?

Pomanjkanje telesne moči in kondicije​

Slaba telesna pripravljenost slabo vpiva na vašo samozavest in samopodobo? Niste motivirani za aktivnosti, ki si jih res želite početi in pri tem ne ovirate drugih? Želite narediti korak naprej, da pridobljeno moč in kondicijo s treninga prenesete v svoje življenje?

Pomanjkanje energije in slabe prehranske navade​

Se srečujete s pomanjanjem ali nihanjem energijskih nivojev in pomanjkanjem motivacije? Želite izboljšati svoje zdravje in počutje? Želite postati telesno in umsko močnejši, da se lažje spopadete s stresom in izzivi?

Bolečine v sklepih​

Je kvaliteta vašega življenja zaradi bolečin upadla? Se srečujete z omejitvami pri igri z otroki, športnih aktivnostih in vsakodnevnih opravil? Želite narediti korak naprej od rehabilitacije in se vrniti v gibanje in šport?

Odvečna telesna teža

Večina, ki uspe izgubiti odvečne kilograme, jih hitro pridobi nazaj. Ste poizkusili različne diete, ki so vam prinesle le kratkoročne rezultate ali pa rezultatov celo ni bilo? Želite trajno izgubiti kilograme na račun spremenjenega življenjskega sloga?

Kako v 4 korakih dosežete svojo Evolucijo?

Naš cilj je, da na dolgi rok postanete popolnoma samostojni in neodvisni od nas.
Zato je cilj, da osvojite vse 4 korake Evolucije.

1. korak: Praktik

Odločite se vzeti zdravje, dobro počutje in boljšo telesno pripravljenost v svoje roke.

2. korak: Mislec

Ko naredite napake na treningu ali pri prehrani, razmislite kje in zakaj je prišlo do njih.

3. korak: Korektor

S pomočjo trenerja popravite napake, ki se dogajajo in novo znanje o sebi ponovno aplicirate.​

4. korak: Atlet

Trening, uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog sta postala del vašega vsakdana.

Vaša Evolucija

1. korak: PRAKTIK

Soočate se s tem, da točno veste kaj bi morali početi, da bi dosegli svoje cilje. Težava nastane ker niste prepričani, kako vse skupaj spraviti v prakso. Nikjer ne najdete učinkovite rešitve, nihče vas ne obravnava celostno in občutek imate, da se vrtite v krogu. Čutite se ujete, ker ne veste, kako začeti.

Skupaj postavimo jasen načrt in akcijski plan, ki mu boste z lahkoto sledili. V okviru individualiziranega treninga se boste spoznali s pravilnim gibanjem in najbolj učinkovitim sistemom treningov za vas. Postopoma boste osvojili gibe in postali vse močnejši. V okviru programa odgovornosti – Varuh, bo trener, ki je odgovoren za vas, poskrbel, da boste redno hodili na trening in dosledno upoštevali dana navodila in izpolnili zadane naloge. 

2. korak: MISLEC

Redno obiskujete program treningov, ki smo ga pripravili izključno za vas. Kljub temu pa brez ovir in napak ne gre. Nismo popolni in na poti do dolgoročnih sprememb storimo tudi napake. 

Na treningu pridejo slabi in naporni dnevi. Fokusa ni in prihaja do napak v izvedbi vaj. Če se zgodi, da ne gre vse po planu, vam ne bo šlo ali pa ne boste zmogli narediti vseh ponovitev smo tu trenerji, da vam na take dneve pomagamo pravilno odreagirati. Vedno imejte v mislih to: “Ni potrebno narediti treninga po planu. Pomembno je le, da vedno naredimo nekaj.” Z vodenjem trenerjev boste osvojili pravilno izvedbo vaj in pridobili boste na samozavesti.

Ugotovili ste, da pot do sprememb s sabo prinese številne vzpone in padce. Dogajajo se napake, včasih nas zanese na stara pota. Vedno boste imeli na voljo podporo in pomoč, kadar pridejo na vrsto težki in nekoliko manj produktivni dnevi. Z drugimi člani delite svojo zgodbo in izkušnje.

3. korak: KOREKTOR

Napake so nekaj najboljšega kar se nam lahko zgodi. Kljub temu, da napake s seboj prinesejo kup negativnih občutkov, vas bomo naučili, kako te občutke sprejeti in se iz njih nekaj naučiti. To novo znanje, zakaj je do napake prišlo, kako jih popravimo in se ponovitvi iste napake v prihodnosti izognemo, nam bo dalo novega zagona in še več motivacije za nadaljne majhne zmage. Postopoma postajate vse bolj samostojni.

Na treningu sedaj točno veste, kakšne gibalne napake ste počeli in na kaj morate biti pri izvedbi še posebej pozorni. Postajate vse bolj tehnično dovršeni in močnejši. Na novo pridobljena moč vam dvigne samozavest, začnete opažati prve večje spremembe na svoji postavi.

Počasi začenjate razumeti točno zakaj sprejemate določene odločitve. Vaše samozavedanje in zavedanje okolice postaja vse boljše. Točno boste vedeli zakaj je prišlo do napake in kako jo boste popravili. Počasi in skoraj neopazno spreminjate svoj življenjski slog. Z drugimi člani boste delili svojo zgodbo in izkušnje. 

4. korak: ATLET

V celotnem procesu ste se ogromno naučili. Storili ste veliko napak in jih s pomočjo trenerjev in drugih članov popravili. Ste močnejši in samozavestnejši. Vse bljižje ste postavi, ki ste si jo želeli. Trening in zdrav življenjski slog sta postala vaš nov standard. Taki so naši standardi, to je naše poslanstvo in naš cilj. 

Trening je postal del vašega življenja. Ne morate si več predstavljati tedna brez narejenega treninga. Telesno in umsko ste izredno napredovali. Pripravljeni ste se soočiti z novimi izzivi. Začeli boste osvajati nove elemente treninga, bolj zahtevne in napredne vaje in postali boste neustavljivi. 

Do potankosti ste uredili okolje, svoje prehranske navade in spremenili življenjski slog. Zdrava prehrana je nov standard vašega življenja. Vse se pozna na vašem umu in telesu.  Doseglji ste trajno spremebmo. 

Želite začeti svojo Evolucijo? Kakšen je vaš naslednji korak?

1. Rezervirajte svoj brezplačni termin za kjer odkrijemo izzive s katerimi se srečujete in poiščemo rešitve.

2. Če ste primeren kandidat za obiskovanje našega programa se prijavite na ki je sestavljen iz dveh delov:

Intervju

30 min
Na uvodnem intrvjuju bomo šli čez 4 ključne komponente vaše EVOLUCIJE. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredili bomo analizo trenutnega stanja, poiskali kaj vam predstavlja največiji izziv in kako ga bomo s skupnimi močmi premagali.

Testiranje

30 min
Naredili bomo analizo vašega gibanja na podlagi katerega vam bomo v nadaljevanju pisali program prilagojen vašim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavili bomo strategijo in vam dodelili vašega trenerja - varuha.

3. S sprejetjem odločitve, da se včlanite v gym, dobite dostop do Vstopite v program odgovornosti VARUH. Redno trenirate 2 - 4x tedensko.

4. S pomočjo svojega ostanete v tesnem stiku. Preko aplikacije EVOLUCIJA vam bo trener pisal individualiziran program treningov.

Uvajalni tečaj

Intervju in testiranje
€50
30
  • Intervju
  • Analiza življenjskega sloga
  • Testiranje in gibalna analiza
  • Postavljanje osnovnega akcijskega načrta
  • Dodelitev trenerja - varuha
  • Priprava osebne mape
  • Urejanje dostopa do aplikacije Evolucija
Akcija

Rezervirajte si svoj brezplačni klic in posvet.