Individualiziran program za ženske.

Povečaj
in ohrani svojo ženstvenost.

Potrebujemo ženske, ki so tako močne, da so lahko nežne, tako izobražene, da so lahko skromne, tako ostre, da so lahko sočutne, tako strastne, da so lahko racionalne in tako disciplinirane, da so lahko svobodne.

Kavita Ramdas

Želimo pomagati ženskam priti do spoznanja, da morate najprej poskrbeti zase, preden lahko poskrbite in pomagate drugim. S tem, ko postavite sebe na prvo mesto in si vzamete čas zase, boste posledično boljše v karieri, vezi ali partnerstvu, energiji in ženstvenosti. Vaša telesna drža pove veliko o vašem notranjem počutju. Žensko telo je izraz karakterja. Vsako telo ima svoje nianse. Same morate definirati ideal lepote svojega telesa.

 • Se ne počutitš udobno v svojem telesu?

  Sama definiraj ideal lepote svojega telesa in se v njem počuti ženstveno, v vseh svojih niansah. Ne primerjaj se z drugimi, bodi sama sebi vzor.

 • Si perfekcionistka in zelo samokritična, kar ti velikokrat onemogoči narediti prvi korak do spremembe?

  Vsak trening, vsaka preobrazba se začne v glavi. Umska in telesna moč sta izredno povezani in pomembno je, da rasteš in se razvijaš telesno in umsko.

 • Želiš izboljšati svoj življenjski slog in prehranske navade?

  S preprostim, manj zahtevnim načrtom in bolj strateškimi spremembami boš lažje spremenila svoje prehranjevalne navade in življenjski slog.

Po 3 dolgih in napornih korakih postani levinja, ki je pogumna, telesno in umsko močna ženska, ki se je pripravljena soočiti z vsemi izzivi. ​

Cilj je zgraditi močno in ženstveno telo, poskrbeti za udobje in dobro počutje v lastni koži in te pripraviti na to, da se soočiš z vsemi izzivi, ki ti jih prinaša življenje. Koraki temeljijo na principih, ki jih bomo omenili spodaj.

1. korak: Amaterka

Pripravljena si na nove zmage. Želiš si izboljšati svoje počutje in življenjski slog, vendar vse je zate novo. Moraš ven iz svoje cone udobje, narediti kakšno napako, ki ti bo pomagala pri spremembi. Družba in kultura postavljata tvoj telesni ideal, zato ga povezuješ s ponosom ali sramovanjem. To je zabrazgotinilo tvoj značaj. Namesto, da bi se gibala spontano, koordinirano, radostno in graciozno, se v tebi pojavilja nelagodje, ki ustvari nerodno in togo gibanje. Tvoje telo je le transportno sredstvo, ki te pripelje iz točke A v točko B in ti onemogoča uživati v aktivnostih in športu v katerih si uživala prej.

2. korak: Pripravnica

Vztrajaš, borbaš kljub številnim napakam, saj veš, da ti bo to prineslo nove navade. Lažje ti je, ker veš da smo mi s tabo, ti pomagamo in te motiviramo takrat ko je najtežje. Osvojila si že prve male zmage, opazila prve spremembe, ki ti dajo še dodatno motivacijo za naprej. Opustiš družbeni in kulturni ideal, ki videz tvojega telesa vežeta s ponosom ali sramovanjem. Zunanja površinska lepota, ki je tako cenjena v sodobni družbi, je večinoma produkt naših genov in naše starosti, zato je za večino nedosegljiva. Vendar ti ni potrebno obupavati, saj je ponos v tvoje telo še zmeraj dosegljiv in ponos v tvoje telo ne more biti lahka žrtev starosti. Namesto, da svoje telo vrednotiš s svojim videzom si moraš prizadevati doseči ideal telesne moči in ženstvenosti.

3. korak: Levinja

Tvoj vsakdan je spremenjen. Počutje je odlično. Razmišljaš drugače. Sprejemaš boljše odločitve. Videz je le posledica vseh preobratov, s katerim si neizmerno zadovoljna. Sprejmeš svoje šibkosti in jih skušaš izboljšati. Osredotočaš se na kultiviranje spretnosti in se udeležuješ aktivnosti, ki uporabijo somatsko stran tvojega bitja na način, ki prinese veselje in užitek v tvoje življenje. Trening postane del tvojega življenja. Tvoje telo preneha biti le transportno sredstvo, ki te pripelje iz točke A v točko B. Postane dom tvojemu umu in postane glavni vir veselja, užitka in radosti, zaradi katerega je življenje vredno živeti. Postaneš levinja, ki je pogumna, telesno in umsko močna ženska, ki se je pripravljena soočiti z vsemi izzivi.

Se želite pridružiti individualiziranemu programu za ženske? Kakšen je vaš naslednji korak?

1. Rezerviraj svoj brezplačni termin za kjer odkrijemo izzive s katerimi se srečuješ in poiščemo rešitve.

2. Če si primerena kandidatka za obiskovanje našega programa se prijaviš na ki je sestavljen iz dveh delov:

Intervju

30 min
Na uvodnem intrvjuju bomo šli čez 4 ključne komponente vaše EVOLUCIJE. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredili bomo analizo trenutnega stanja, poiskali kaj vam predstavlja največiji izziv in kako ga bomo s skupnimi močmi premagali.

Testiranje

30 min
Naredili bomo analizo vašega gibanja na podlagi katerega vam bomo v nadaljevanju pisali program prilagojen vašim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavili bomo strategijo in vam dodelili vašega trenerja - varuha.

3. S sprejetjem odločitve, da se včlaniš v gym, dobiš dostop do Vstopiš v program odgovornosti VARUH. Redno treniraš 2 - 4x tedensko.

4. S pomočjo svojega ostaneš v tesnem stiku. Preko aplikacije EVOLUCIJA ti bo trener pisal individualiziran program treningov.

Uvajalni tečaj

Intervju in testiranje
€50
30
 • Intervju
 • Analiza življenjskega sloga
 • Testiranje in gibalna analiza
 • Postavljanje osnovnega akcijskega načrta
 • Dodelitev trenerja - varuha
 • Priprava osebne mape
 • Urejanje dostopa do aplikacije Evolucija
Akcija

Rezervirajte si svoj brezplačni klic in posvet.