Spoznaj Evolucijo in Najdi Svojo Moč – Uvajalni tečaj Pilates

Spoznaj Evolucijo in Najdi Svojo Moč - Uvajalni tečaj Pilates

Zakaj se je potrebno udeležiti uvajalnega tečaja?

»Želimo da, razviješ svoje življenje, najdeš svojo moč in postaneš boljši človek.«

Uvajalni tečaji potekajo v vadbenem in izobraževalnem centru Evolucija na Litijski 148 v Ljubljani. Čez uvajalni tečaj gre vsak nov član, ki želi pristopiti na pilates. Ne glede na željo, je uvajalni tečaj obvezen. Uvajalni tečaj je izveden v skupini v kateri so na treningu lahko maksimalno 4 novi člani na trenerja in predavanja na katerem je lahko prisotnih maksimalno 16 novih članov. To nam omogoča, da vam lahko posvetimo veliko časa. V tem času vas poskušamo čim boljše spoznati in vas razumeti. Naučimo vas naše filozofije, v kaj verjamemo in zakaj v to verjamemo. Od uvajalnih tečajev navadno pričakujete le nek trening, par testov in drilov in to je to. Ponujamo vam veliko več. Želimo doseči transformacijo, spremembo navad in rešitev težav. To je cilj našega dela.

Novi člani morajo čez uvajalni trening, zaradi naslednjih razlogov:

MOTIVACIJA

Motivacija je močno povezana z načinom razmišljanja in postavljanjem ciljev. Mogoče ne veste natančno, kakšna je vaša motivacija za spremembo, kakšni so vaši konkretni cilji. Kot trenerji ne poznamo vaše zgodovine (trening, poškodbe) in ne poznamo vašega življenjskega sloga. Zato je izrednega pomena, da se o tem pogovorimo.

ODGOVORNOST

Naša odgovornost je, da vse te informacije zberemo in se z vami pogovorimo o vaših težavah, ki jih moramo kot trenerji rešiti in kaj lahko kot člani Evolucije pričakujete od nas.

ANALIZA

Najbolj etična stvar, ki jo lahko v tem primeru naredimo je, da ocenimo kvaliteto vašega gibanja in vam pomagamo razumeti, s kakšnimi težavami se srečujete ter vam natančno opišemo, kako bomo te težave rešili s primerno sestavljenim individualnim programom, ki vam ga omogoča naš sistem individualiziranih skupinskih treningov. Razložimo vam, kako izgleda pravilno gibanje in katere korake je potrebno sprejeti, da dosežete svoje cilje.

Kako poteka uvajalni tečaj?

Uvajalni tečaj je sestavljen iz dveh delov. Prvi del uvajalnega tečaja je predavanje, drugi del uvajalnega tečaja pa je trening. Za vstop na pilates je obvezno narediti oba dela tečaja. Kaj bomo počeli na predavanju in kaj na treningu?

Pilates

Trening na uvajalnem tečaju pilatesa je izveden v majhni skupini do 4 vadeče. To pomeni, da se vam lahko res posvetimo, se pogovorimo o morebitnih težavah in kako jih bomo rešili. Pri uvajalni uri pilatesa vas seznanimo z DIHANJEM, ki je pri pilates vadbi izredno pomemben, pri izvedbi vsake vaje. Praktično gremo čez celoten proces vdiha in izdiha in ga tudi preizkusimo na nekaterih osnovnih vajah. Natančno se posvetimo vsem NEVTRALNIM POLOŽAJEM, v katerih se izvajajo pilates vaje. Šele ko smo v pravilnem položaju lahko vaje pravilno in učinkovito izvedemo in tako dosežemo kvalitetno gibanje, ki prinaša rezultate. Počasi izvedemo nekaj osnovnih pilates vaj, pri katerih vas podrobno pogledamo in nadzorujemo in vas ozavestimo o vseh principih pilates vadbe, da dobite občutek in se začnete zavedati kaj vse je pomembno, ko se pilates vaja izvaja.  Torej, cilj uvajalnega tečaja je, da vas naučimo vse pomembne stvari v zvezi s pilates vadbo, da se boste lažje vključili v redne skupine. Uvajalni tečaj je za vse tiste, ki si želite spoznati pilates in tudi za vse tiste, ki mogoče že dolgo časa niste bili na pilatesu in se zavedate, da so osnove zelo pomembne. Pilates ima velik vpliv ima na telesno držo. Ljudje se vse pogosteje pritožujejo nad bolečinami v hrbtu, ki so posledica slabe telesne drže. Pilates vadba spremeni slabe vzorce v kinetičnem spominu. Popravijo se spremenjene hrbtenične krivine, ki so znak slabe drže. Prav tako se izboljšata gibljivost in nadzor/kontrola gibanja.

PREDAVANJE

Na predavanju bomo šli čez štiri ključne komponente s katerimi se bomo ukvarjali na naših  individualiziranih skupinskih treningih. Te štiri ključne komponente so miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Na kratko bomo povzeli vse štiri komponente, jih razčlenili in poiskali kje imate največ težav in kako jih bomo s skupnimi močmi rešili. Pogledali bomo kako vse informacije (kaj?) integriramo v svoje življenje (kako?) in dosežemo cilje. Na kratko bomo šli čez to, kakšno miselnost moramo imeti, da nam uspe doseči cilje, kakšen trening je najbolj učinkovit, kako načrtujemo in organiziramo svojo prehrano in kako izboljšamo svojo regeneracijo in se lažje spopadamo s stresom. Pogledali bomo tudi kakšen vpliv ima na nas okolje v katerem živimo in kakšno povezavo ima z dosego vaših ciljev. Vprašali vas bomo kaj potrebujete, zakaj ste tukaj in kakšne težave vam lahko pomagamo rešiti. Želimo dobiti odgovore na vsa zgoraj zastavljena vprašanja. Zakaj? Naše poslanstvo je, da vam pomagamo kvalitetne informacije integrirati v vaše življenje in ustvariti spremembo. Naša misija je, da vas pripeljemo iz točke, kjer se nahajate, točno tja, kamor želite priti. Zato so nam pomembni odgovori na zgornja vprašanja. Naše poslanstvo je, da vas izobrazimo in vam omogočimo dolgoročen uspeh z integracijo teh informaciji v vaše življenje, da dosežete transformacijo, ki vam bo služila celo življenje.

cenik uvajalni tečaj

PRIJAVI SE NA UVAJALNI TEČAJ IN NAJDI SVOJO MOČ

Vaši podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih, produktih, storitvah, seminarjih, webinarjih in ostalih stvari, povezanih z našo dejavnostjo. Vaši podatki so strogo varovani preko spletnega ponudnika Mailchimp za zbiranje elektronskih naslovov (www.mailchimp.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Kadarkoli lahko zahtevate izbris svojih podatkov. Za več informacij nam lahko pišete na evolucija.info@gmail.com. Če se želite odjaviti od novic, lahko kadarkoli na koncu elektonske pošte pritisnete unsubscribe.

Strinjam se s pošiljanjem novic, produktov in ostalih storitev v povezavi z Evolucijo. (GDPR)