Spoznaj Evolucijo in Najdi Svojo Moč – Uvajalni tečaj IST

Spoznaj Evolucijo in Najdi Svojo Moč - Uvajalni tečaj

Zakaj se je potrebno udeležiti uvajalnega tečaja?

»Želimo da, razviješ svoje življenje, najdeš svojo moč in postaneš boljši človek.«

Uvajalni tečaji potekajo v vadbenem in izobraževalnem centru Evolucija na Litijski 148 v Ljubljani. Čez uvajalni tečaj gre vsak nov član, ki želi pristopiti na individualiziran skupinski trening. Ne glede na željo, je uvajalni tečaj obvezen. Uvajalni tečaj je izveden v skupini v kateri so na treningu lahko maksimalno 4 novi člani na trenerja in predavanja na katerem je lahko prisotnih maksimalno 16 novih članov. To nam omogoča, da vam lahko posvetimo veliko časa. V tem času vas poskušamo čim boljše spoznati in vas razumeti. Naučimo vas naše filozofije, v kaj verjamemo in zakaj v to verjamemo. Od uvajalnih tečajev navadno pričakujete le nek trening, par testov in drilov in to je to. Ponujamo vam veliko več. Želimo doseči transformacijo, spremembo navad in rešitev težav. To je cilj našega dela.

Novi člani morajo čez uvajalni trening, zaradi naslednjih razlogov:

MOTIVACIJA

Motivacija je močno povezana z načinom razmišljanja in postavljanjem ciljev. Mogoče ne veste natančno, kakšna je vaša motivacija za spremembo, kakšni so vaši konkretni cilji. Kot trenerji ne poznamo vaše zgodovine (trening, poškodbe) in ne poznamo vašega življenjskega sloga. Zato je izrednega pomena, da se o tem pogovorimo.

ODGOVORNOST

Naša odgovornost je, da vse te informacije zberemo in se z vami pogovorimo o vaših težavah, ki jih moramo kot trenerji rešiti in kaj lahko kot člani Evolucije pričakujete od nas.

ANALIZA

Najbolj etična stvar, ki jo lahko v tem primeru naredimo je, da ocenimo kvaliteto vašega gibanja in vam pomagamo razumeti, s kakšnimi težavami se srečujete ter vam natančno opišemo, kako bomo te težave rešili s primerno sestavljenim individualnim programom, ki vam ga omogoča naš sistem individualiziranih skupinskih treningov. Razložimo vam, kako izgleda pravilno gibanje in katere korake je potrebno sprejeti, da dosežete svoje cilje.

Kako poteka uvajalni tečaj?

Uvajalni tečaj je sestavljen iz dveh delov. Prvi del uvajalnega tečaja je predavanje, drugi del uvajalnega tečaja pa je trening. Za vstop v individualiziran sistem treningov je obvezno narediti oba dela tečaja. Kaj bomo počeli na predavanju in kaj na treningu?

PREDAVANJE

Na predavanju bomo šli čez štiri ključne komponente s katerimi se bomo ukvarjali na naših  individualiziranih skupinskih treningih. Te štiri ključne komponente so miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Na kratko bomo povzeli vse štiri komponente, jih razčlenili in poiskali kje imate največ težav in kako jih bomo s skupnimi močmi rešili. Pogledali bomo kako vse informacije (kaj?) integriramo v svoje življenje (kako?) in dosežemo cilje. Na kratko bomo šli čez to, kakšno miselnost moramo imeti, da nam uspe doseči cilje, kakšen trening je najbolj učinkovit, kako načrtujemo in organiziramo svojo prehrano in kako izboljšamo svojo regeneracijo in se lažje spopadamo s stresom. Pogledali bomo tudi kakšen vpliv ima na nas okolje v katerem živimo in kakšno povezavo ima z dosego vaših ciljev. Vprašali vas bomo kaj potrebujete, zakaj ste tukaj in kakšne težave vam lahko pomagamo rešiti. Želimo dobiti odgovore na vsa zgoraj zastavljena vprašanja. Zakaj? Naše poslanstvo je, da vam pomagamo kvalitetne informacije integrirati v vaše življenje in ustvariti spremembo. Naša misija je, da vas pripeljemo iz točke, kjer se nahajate, točno tja, kamor želite priti. Zato so nam pomembni odgovori na zgornja vprašanja. Naše poslanstvo je, da vas izobrazimo in vam omogočimo dolgoročen uspeh z integracijo teh informaciji v vaše življenje, da dosežete transformacijo, ki vam bo služila celo življenje.

TRENING

Izvedba treninga je izrednega pomena. Razložili vam bomo, zakaj izvajamo določeno vajo in kakšen je njen namen. Razložili vam bomo, zakaj uporabimo določeno variacijo vaje in ne drugo. Sprašujte nas čim več stvari. Naj vam ne bo nerodno. Več kot boste spraševali, več se boste naučili in boljše možnosti za uspeh boste imeli. Pri ogrevanju in izvedbi osnovnih gibalnih vzorcev bomo pozorni na vsak detajl in morebitne omejitve pri izvedbi gibanj. V glavnem delu treninga bomo šli čez osnovne gibalne vzorce s katerimi se srečujemo na dnevni ravni. To so naši temelji na katerih bomo gradili celotno zgodbo. Izvedbo teh gibov vas bomo naučili  izvesti postopoma. Ne boste dobili le navodil “naredi to, naredi tisto”. Vsak gib vas bomo naučili pravilno izvesti, dobili boste natančna navodila kaj počnete narobe, kako boste to popravili in zakaj morate to tako izvesti. Prav vsakega od vas natančno naučimo izvajati vsako ponovitev posebej, dokler tehnika in izvedba nista dovolj dobri. Čez ta proces gremo pri vsaki vaji posebej. Če se slučajno zgodi, da vam nekaj ne bo šlo ali pa da ne boste mogli izvesti vseh ponovitev po planu. Za vsako vajo imamo pripravljeno težjo (progresija) in lažjo variacijo (regresija), primerno glede na nivo, na katerem se trenutno nahajate. Razumeli boste, zakaj je določena vaja oziroma variacija vaje primerna za vas in zakaj določene vaje niso primerne za vas.

 

 

cenik uvajalni tečaj

Prijavi se na uvajalni tečaj in nas spoznaj

Vaši podatki se bodo uporabljali izključno za informiranje o novostih, produktih, storitvah, seminarjih, webinarjih in ostalih stvari, povezanih z našo dejavnostjo. Vaši podatki so strogo varovani preko spletnega ponudnika Mailchimp za zbiranje elektronskih naslovov (www.mailchimp.com). Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu podatkov. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Kadarkoli lahko zahtevate izbris svojih podatkov. Za več informacij nam lahko pišete na evolucija.info@gmail.com. Če se želite odjaviti od novic, lahko kadarkoli na koncu elektonske pošte pritisnete unsubscribe.

Strinjam se s pošiljanjem novic, produktov in ostalih storitev v povezavi z Evolucijo. (GDPR)