Najdi Svojo Moč – Uvajalni preizkusni program

Program Najdi Svojo Moč je unikaten 4 tedenski program, ki bo vaše sposobnosti, vašo telesno sestavo in počutje dvignill na višji nivo.
Začnite svojo spremembo v stilu.

Je program za tiste, ki se želite spoznati s treningom za moč in kondicijo ter poskrbeti, da trening in zdrav življenjski slog postaneta vaš nov standard.

Program je namenjen osebam, ki:

Mnenja naših članov

Metoda treninga, ki spoštuje in ceni vašo individualnost

Ni vam treba preživeti celih dni v telovadnici, da osvojite zdrav in aktiven življenjski slog.
S smiselnim individualiziranim trening programom za moč in kondicijo,
ki je prilagojen vašim željam, ciljem in sposobnostim,
se lahko v 3 urah tedensko naučite
učinkovitega gibanja in dosežete dobro počutje v svoji koži.

Razvoj TELESNE Moči in Kondicije

Program je namenjen osebam, ki želijo povečati telesno moč in kondicijo ter oblikovati svojo postavo in v življenje vpeljati nove pozitivne navade. V trening so vključeni osnovni in kompleksni gibalni vzorci.  

Učenje pravilnega in učinkovitega gibanja

Program je namenjen osebam, ki se želijo naučiti in osvojiti pravilno izvajanje vaj in drugih gibanj. Na treningih postavimo temelje za nadaljnji napredek in se naučimo kontroliranega in učinkovitega gibanja.

Primeš, dvigneš in se vrneš v resnično življenje

Program zagotavlja časovno učinkovite treninge, na katerih z minimalno vloženim časom povečate mišično moč in kondicijo.

Kaj vsebuje program?

Intervju in svetovanje

Pogovorili se bomo o vaših ciljih in zahtevah glede življenjskega sloga. Ta intervju in svetovanje bosta vašemu trenerju omogočila, da oblikuje program vadbe, ki ustreza vašim potrebam v telovadnici in zunaj nje.

Testiranje in ocena

Profesionalni trener vas bo popeljal čez oceno vaših telesnih in gibalnih sposobnosti ter delovne zmogljivosti, na podlagi katerih bo določil vaše izhodišče za trening. Če vam je to pomembno, bomo naredili meritve in anaizo telesne sestave.

2 uri osebnega treninga

Dve uri osebnega trenerstva sta namenjeni učenju in izpopolnjevanju gibanj, ki jih bomo uporabljali v vašem individualiziranem programu vadbe.

individualiziran program

Dobite individualiziran 4 tedenski program, ki temelji na vaših željah in ciljih, vaših gibalnih sposobnostih ter morebitnih gibalnih omejitvah.

Podpora in dostop do naše aplikacije Evolution strength

Dobite svojega osebnega trenerja, ki je odgovoren za vas in vam nudi podporo.

osebno trenerstvo

Naslednji korak

Prijavite se na program Najdi svojo moč

1. Rezervirajte svoj termin za svetovanje in testiranje

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca rezervirate svoje mesto. Kontaktirali vas bomo za rezervacijo in potrditev termina.

2. Svetovanje in testiranje

Opravimo intervju in testiranje, s pomočjo katerega vam bomo lahko pripravili individualiziran program.

3. Začetek 4 tedenskega programa Najdi svojo moč

Dogovorimo se za prvi obisk. Določimo vam trenerja, ki je odgovoren za vas in vam omogočimo dostop do aplikacije Evolution Strength, kamor boste prejeli svoj individualiziran program.

Še vedno niste prepričani?

Rezervirajte svoje brezplačno svetovanje!

Kontaktiramo vas v najkrajšem možnem času.

Imate za nas vprašanje?

Najpogostejša vprašanja in odgovori.

Svetovanje in testiranje trajata 60 – 90 minut. Glede na vaš urnik se dogovorimo za termin, ki vam ustreza. 

Tako v primeru osebnega trenerstva, kot pri programih Uvajalni preizkusni program, program Spreman ali Spremna za lajf prejmete individualiziran, vašim ciljem, sposobnostim in omejitvam prilagojen program in dostop do aplikacije Evolution Strength, ki omogoča spremljanje vašega napredka. Največja razlika med naštetimi možnosti je pri samem pristopu. Pri osebnem trenerstvu je pristop bolj oseben, prejmete pa tudi več podpore na poti do vaših ciljev. Za vsak termin se dogovorite neposredno s trenerjem, na treningu pa se trener popolnoma posveti samo vam in poskrbi za varno in učinkovito treniranje. Treniranje po ostalih programih je bolj samostojno, na termine prihajate ko vam ustreza. Pri tem se lahko udeležite terminov na katerih je prisoten trener ali pa tistih, kjer trenirate povsem samostojno. 

Takoj naslednji dogovorjen termin po opravljenem svetovanju in testiranju.

Preko naše mobilne aplikacije EVOLUTION STRENGTH. Vaš individualiziran trening program bo dostopen prek mobilne aplikacije, s pomočjo katere boste spremljali napredek. 

S svojim trenerjem ne boste komunicirali samo prek aplikacije EVOLUTION STRENGTH, ampak tudi v telovadnici in na vaših mesečnih svetovanjih/posvetih.

Da, lahko vadite po svojem urniku. Trener vam bo v telovadnici na voljo po aktualnem urniku, ki je dostopen na naši spletni strani.

Vsekakor! Trener v telovadnici je velik del naše ponudbe storitev. Nikoli vam ne bo treba trenirati brez trenerja.

Ko končate s preizkusnim uvajalnim programom, se bosta s svojim trenerjem usedla in se pogovorila o vaši izkušnji. Predebatirala bosta predvsem o tem kako so potekali 4 tedni, kakšen je bil je bil vaš program uvajanja, če je zadostil vašim potrebam, željam in ciljem. Pogovorila pa se bosta tudi o priložnosti za nadaljnji trening z nami.