Najdite svojo moč, 
postanite telesno
in umsko 
bolj zmogljivi

Zakaj bi se pridružili našim programom?​

Biti del Evolucije in programov Evolucije pomeni, da ste tukaj zato, 
da se razvijate in ustvarjate nekaj pomembnega  – zase, za svojo družino in prijatelje. 
V Evoluciji ste, da se skupaj z ostalimi člani spodbujate izven svojih trenutnih okvirjev in omejitev.

 

Vizija

Trening za moč del vašega vsakdana

Ustvarjati želimo pogoje, da je trening za moč del vašega vsakdanjika,.
S treningom za moč postanete telesno in umsko  bolj zmogljivi ter kos vsem izzivom, ki vam jih življenje postavlja. 

Navdih, motivacija in kultura poguma

Z dejanji želimo navdihniti in motivirati ljudi ter ustvariti kulturo, kjer izberemo pogum pred udobjem.
 Verjamemo, da edini pravilen pristop za dolgoročen uspeh temelji na učenju in osebni evoluciji posameznika. 

RAZVOJ UNIKATNEGA SISTEMA TRENINGOV

V okviru Evolucije želimo razvijati sistem individualiziranih skupinskih treningov, 
kjer bo vsak član dobil najboljše iz dveh svetov.  Sveta osebnega trenerstva in sveta skupinskih treningov.  

Ljubezen do športa in učenja

Zgraditi želimo močno lokalno skupnost, ki jo povezujeta ljubezen do športa in učenja. Znanje in zavedanje o pomembnosti treninga moči želimo prenesti čim širšemu krogu ljudi.

S kakšnimi izzivi se srečujete?

Pomanjkanje telesne moči in kondicije

Slaba telesna pripravljenost slabo vpiva na vašo samozavest in samopodobo? Niste motivirani za aktivnosti, ki si jih res želite početi in pri tem ne ovirate drugih? Želite narediti korak naprej, da pridobljeno moč in kondicijo s treninga prenesete v svoje življenje?

Premalo gibanja in slabe prehranske navade

Se srečujete s pomanjanjem ali nihanjem energijskih nivojev in pomanjkanjem motivacije? Želite izboljšati svoje zdravje in počutje? Želite postati telesno in umsko močnejši, da se lažje spopadete s stresom in izzivi?

Bolečine v križu, kolenu ali ramenu

Je kvaliteta vašega življenja zaradi bolečin  upadla?
 Se srečujete z omejitvami pri igri z otroki, športnih aktivnostih in vsakodnevnih opravil? Želite narediti korak naprej od rehabilitacije in se vrniti v gibanje in šport?

Odvečna telesna teža

Večina, ki uspe izgubiti odvečne kilograme, jih hitro pridobi nazaj. Ste poizkusili različne diete, ki so vam prinesle le kratkoročne rezultate ali pa rezultatov celo ni bilo?  Želite trajno izgubiti kilograme na račun spremenjenega življenjskega sloga?

Kako bo izgledala pot vaše Evolucije?

Naš cilj je, da na dolgi rok postanete popolnoma samostojni in neodvisni od nas.
Zato morate iti čez vseh 5 korakov Evolucije.

1. korak: Učenec

Preberete in poznate ogromno stvari, vendar vam jih nikakor ne uspe vpeljati v prakso.​

2. korak: Praktik

Odločite se vzeti zdravje, dobro počutje in boljšo telesno pripravljenost v svoje roke. ​

3. korak: Mislec

Ko naredite napake na treningu ali pri prehrani, razmislite kje in zakaj je prišlo do njih. ​

4. korak: Korektor

Cilj celotnega procesa je znanje in izkušnje glede treninga in prehrane predati naprej.

5. korak: Učitelj

S pomočjo trenerja popravite napake, ki se dogajajo in novo znanje o sebi ponovno aplicirate.

Vaša Evolucija

1. korak: UČENEC

Soočate se s tem, da točno veste kaj bi morali početi, da bi dosegli svoje cilje. Težava nastane ker niste prepričani, kako pravilno izvesti vaje in kako spremeniti prehranske navade? Znanja enostavno ne zmorete spraviti v prakso. Nikjer ne najdete učinkovite rešitve, nihče vas ne obravnava celostno in občutek imate, da se vrtite v krogu. Čutite se ujete, ker ne veste, kako začeti.

Prekinite začarani krog ujetosti in začnite vse svoje znanje o tem, kaj bi morali početi, prakticirati na dnevni ravni. Prevzemite odgovornost in vzemite zdravje, dobro počutje in telesno pripravljenost v svoje roke.

1. korak: Prijava na UVAJALNI TEČAJ

2. korak: PRAKTIK

Verjamete, da obstaja pot do življenja, kjer boste z lahko prakticirali točno to, kar veste, da je dobro za vas. Odločili ste se vzeti zdravje, dobro počutje in odlično telesno pripravljenost v svoje roke in se  prijavili na UVAJALNI TEČAJ.

UVAJALNI TEČAJ je sestavljen iz 2 delov:

 • 60 minutni seminar
 • 60 minutni trening

Naredili bomo ANALIZO trenutnega stanja, poiskali kaj vam predstavlja največiji izziv in kako ga bomo s skupnimi močmi premagali.

Na podlagi analize ocenimo ali ste primeren kandidat za obiskovanje naših programov.

Postavimo STRATEGIJO in AKCIJSKI NARČT s katerim se bomo soočili z izzivi in jih premagali. 

2. korak: UVAJALNI TEČAJ.

3. korak: MISLEC

Priključite se enemu izmed programov, ki smo jih pripravili izključno za vas. Redno boste obiskovali OSNOVNI PROGRAM TRENINGOV, po potrebi pa še eno izmed NADGRADENJ OSNOVNEGA PROGRAMA. Kljub temu pa brez ovir in napak ne gre. Nismo popolni in na poti do dolgoročnih sprememb storimo tudi napake. 

Na TRENINGU pridejo slabi in naporni dnevi. Fokusa ni in prihaja do napak v izvedbi vaj. Če se zgodi, da ne gre vse po planu, vam ne bo šlo ali pa ne boste zmogli narediti vseh ponovitev smo tu trenerji, da vam na take dneve pomagamo pravilno odreagirati. Vedno imejte v mislih to: “Ni potrebno narediti treninga po planu. Pomembno je le, da vedno naredimo nekaj.” Z vodenjem trenerjev boste osvojili pravilno izvedbo vaj in pridobili boste na samozavesti.

Na COACHINGU (nadgradnja osnovnega programa) ste ugotovili, da pot do sprememb s sabo prinese številne vzpone in padce. Dogajajo se napake, včasih nas zanese na stara pota. Vedno boste imeli na voljo podporo in pomoč, kadar pridejo na vrsto težki in nekoliko manj produktivni dnevi. Z drugimi člani delite svojo zgodbo in izkušnje.

3. korak: 3 mesečni INDIVIDUALIZIRAN PROGRAM za vsakega posameznika

4. korak: KOREKTOR

Napake so nekaj najboljšega kar se nam lahko zgodi. Kljub temu, da napake s seboj prinesejo kup negativnih občutkov, vas bomo naučili, kako te občutke sprejeti in se iz njih nekaj naučiti. To novo znanje, zakaj je do napake prišlo, kako jih popravimo in se ponovitvi iste napake v prihodnosti izognemo, nam bo dalo novega zagona in še več motivacije za nadaljne majhne zmage. Postopoma postajate vse bolj samostojni.

Na TRENINGU sedaj točno veste, kakšne gibalne napake ste počeli in na kaj morate biti pri izvedbi še posebej pozorni. Postajate vse bolj tehnično dovršeni in močnejši. Na novo pridobljena moč vam dvigne samozavest, začnete opažati prve večje spremembe na svoji postavi.

Na COACHINGU (nadgradnja osnovnega programa) počasi začenjate razumeti točno zakaj sprejemate določene odločitve. Vaše samozavedanje in zavedanje okolice postaja vse boljše. Točno boste vedeli zakaj je prišlo do napake in kako jo boste popravili. Počasi in skoraj neopazno spreminjate svoj življenjski slog. Z drugimi člani boste delili svojo zgodbo in izkušnje. 

4. korak: OSNOVNI PROGRAM + COACHING

5. korak: UČITELJ

V celotnem procesu ste se ogromno naučili. Storili ste veliko napak in jih s pomočjo trenerjev in drugih članov popravili. Pripravljeni ste, da svoje znanje delite naprej. Ste močnejši in samozavestnejši. Vse bljižje ste postavi, ki ste si jo želeli. Šele, ko ste s svojim znanjem pomagali nekomu drugemu, pa naj bo to družinskemu članu ali prijatelju, ste dosegli svojo Evolucijo. Taki so naši standardi, to je naše poslanstvo in naš cilj. 

TRENING je postal del vašega življenja. Ne morate si več predstavljati tedna brez narejenega treninga. Telesno in umsko ste izredno napredovali. Pripravljeni ste se soočiti z novimi izzivi. Začeli boste osvajati nove elemente treninga, bolj zahtevne in napredne vaje in postali boste neustavljivi. 

Na COACHINGU (nadgradnja osnovnega programa) ste si do potankosti uredili okolje, svoje prehranske navade in spremenili življenjski slog. Zdrava prehrana je nov standard vašega življenja. Vse se pozna na vašem umu in telesu. Pripravljeni ste pomagati nekomu drugemu, družinskemu članu ali prijatelju. Doseglji ste trajno spremebmo. Coachinga več ne potrebujete. 

5. korak: OSNOVNI PROGRAM TRENINGOV je sedaj del vašega vsakdana. 

Uvajalni tečaj

Uvajalni tečaj je sestavljen iz 2 delov:

Seminar (60 minut)

Na uvodnem seminarju bomo šli čez 4 ključne komponente vaše EVOLUCIJE. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredili bomo analizo trenutnega stanja, poiskali kaj vam predstavlja največiji izziv in kako ga bomo s skupnimi močmi premagali.

Trening (60 minut)

Na uvodnem treningu bomo naredili analizo vašega gibanja na podlagi katerega vam bomo v nadaljevanju pisali program prilagojen vašim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavili bomo strategijo in akcijski načrt .

Kaj lahko pričakujete od uvajalnega tečaja?

Seminar

 • Analiza življenjskega sloga
 • Analiza prehranskih navad
 • Pogovor o preteklih izkušnjah s telesno aktivnostjo
 • Postavljanje ciljev
 • Postavitev osnovne strategije

Trening

 • Analiza gibalnih sposobnosti
 • Svetovanje glede morebitnih gibalnih omejitev
 • Učenje osnovnih gibalnih vzorcev
 • Postavljanje ciljev
 • Postavitev celotne strategije in akcijskega načrta

Cena uvajalnega tečaja

2 x 60 min

Seminar + trening
50
 •  

Prijavi se na uvajalni tečaj

Close Menu