Transformacija ženske postave

Je 16 tedenski program vadbe za srčne in vztrajne ženske, ki želijo pridobiti na moči celotnega telesa in jo uravnovesiti z gibljivostjo ,
ter dvigniti svojo telesno sestavo in počutje na višji nivo.

Pri nas boš trenirala in preživeta čas v okolju,  kjer se boš počutila varno in samozavestno. Trening ti bo predstavljal izzviv in ne ovire ter dvigoval kvaliteto tvojega življenja. Tvoje telo bo izraz tvojega karakterja in počutja.

Rešitev se skriva v osebnem trenerstvu v majhnih skupinah

Ni vam treba preživeti celih dni v telovadnici, da osvojite zdrav in aktiven življenjski slog.
S smiselnim individualiziranim trening programom ,
ki je prilagojen vašim željam, ciljem in sposobnostim,
se lahko v 3 urah tedensko naučite
učinkovitega gibanja, oblikujete svojo postavo in dosežete dobro počutje v svoji koži.

Pri nas lahko začnete trenirati v 3 preprostih korakih:

1. Brezplačno svetovanje brez švicanja

Srečali se boste z enim od naših trenerjev in se pogovorili o tem kje ste in predvsem kam želite priti. Pogovorili se bomo o vaših ciljih in pričakovanjih, kar bomo nato upoštevali pri sestavljanju individualiziranega programa treningov, ki bo ustrezal vašim potrebam v telovadnici in zunaj nje.

2. Uvajanje na 2 urah osebnega trenerstva

Trener vas bo vodil čez oceno vaših telesnih in gibalnih sposobnosti ter delovne zmogljivosti, s pomočjo katere bomo določili vaše izhodišče za trening. Na 2 osebnih treningih boste osvojili pravilno gibanje in se spoznali z našim načinom dela.

3. Preizkusni program

Vaš trener bo cilje opredeljene na svetovanju združil s podatki iz vašega testiranja in prvih dveh treningov ter za vas oblikoval program treningov. Pri nas lahko trenirate kadar vam ustreza, pri tem pa niste vezani na stroge termine. Vsak vaš trening poteka pod budnim očesom naših trenerjev in med zavzetimi, enako mislečimi posamezniki.

Transformacija ženske postave je program, ki vam:

Kaj vsebuje program?

Brezplačen 30 minutni Intervju in svetovanje brez švicanja

Pogovorili se bomo o vaših ciljih in zahtevah glede življenjskega sloga. Ta intervju in svetovanje bosta vašemu trenerju omogočila, da oblikuje program vadbe, ki ustreza vašim potrebam v telovadnici in zunaj nje.

Testiranje in ocena

S profesionalnim trenerjem bosta opravila oceno vaših telesnih in gibalnih sposobnosti ter delovne zmogljivosti, s katero bomo skupaj določili vaše izhodišče za trening. Če vam je to pomembno bomo opravili tudi meritve inanalizo telesne sestave.

2 uri osebnega treninga

Dve uri osebnega trenerstva sta namenjeni učenju in izpopolnjevanju gibanj, ki jih bomo uporabljali v vašem individualiziranem programu vadbe.

individualiziran program

Dobite individualizirani 4 tedenski program, ki temelji na vaših željah in ciljih, vaših gibalnih sposobnostih ter morebitnih gibalnih omejitvah.

Podpora in dostop do naše aplikacije Evolution strength

Dobite svojega osebnega trenerja, ki je odgovoren za vas in vam nudi podporo.

vabdeni center

Veseli nas, da vas lahko spoznamo.

Vaš prvi obisk pri nas bo trajal približno 20-30 minut 1:1 z enim od naših trenerjev. Želimo vas spoznati in razumeti vaše zdravstvene in fitnes cilje. Nato se bomo skupaj odločili, kateri program in možnost bosta najboljša za vas. Dobra novica je, da imamo na voljo različne programe glede na vaše potrebe (in budget)!

Kako izgleda svetovanje brez švicanja?

Cenimo varnost in zdravje vseh v telovadnici. Nikogar nočemo kar vreči v telovadnico, ne da bi ocenili vašo pripravljenost.

Najprej vas želimo spoznati

Kakšne so vaše pretekle izkušnje, kaj radi počnete, imate kakšne poškodbe ali zdravstvene omejitve? 

Razumevanje vaših potreb in ciljev

Želimo izvdeti vaše cilje glede zdravja in fitnesa in skupaj z vami začrtati pot, da jih s skupnimi močmi dosežemo. 

Najprej pomagamo vam

Glavni namen svetovanja je, da določimo, kako vam lahko pomagamo po naših najboljših močeh.

Postavitev načrta

Poznamo različne načine in poti, kako vas pripeljati do vaših ciljev. Skupaj bomo našli najprimernejšo pot za vas.

Naslednji korak

Prijavite se na brezplačno svetovanje

1. Rezervirajte svoj termin za svetovanje in testiranje

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca rezervirate svoje mesto. Kontaktirali vas bomo za rezervacijo in potrditev termina.

2. Brezplačno svetovanje

Srečajte se skupaj z našim trenerjem, opravite intervju in analizo ter določite svoje cilje.

3. Začtnite svoje fitnes potovanje

V kolikor se boste odločili za obiskovanje naše telovadnice in vam bo energija naše ekipe in telovadnice všeč se prijavite na 30 dnevni preizkusni program.

Še vedno niste prepričani?

Rezervirajte svoje brezplačno svetovanje!

Kontaktiramo vas v najkrajšem možnem času.

Imate za nas vprašanje?

Najpogostejša vprašanja in odgovori.

Svetovanje traja 30 minut. Glede na vaš urnik se dogovorimo za termin, ki vam ustreza. 

Tako v primeru osebnega trenerstva, kot pri programih Uvajalni preizkusni program, program, Transformacija ženskega telesa ali Transformacija moške postave je program individualiziran, vašim ciljem, sposobnostim in omejitvam prilagojen program in dostop do aplikacije Evolution Strength, ki omogoča spremljanje vašega napredka. Največja razlika med naštetimi možnosti je pri samem pristopu. Pri osebnem trenerstvu je pristop bolj oseben, prejmete pa tudi več podpore na poti do vaših ciljev. Za vsak termin se dogovorite neposredno s trenerjem, na treningu pa se trener popolnoma posveti samo vam in poskrbi za varno in učinkovito treniranje. Treniranje po ostalih programih je bolj samostojno, na termine prihajate ko vam ustreza. Pri tem se lahko udeležite terminov na katerih je prisoten trener ali pa tistih, kjer trenirate povsem samostojno. 

Takoj naslednji dogovorjen termin po opravljenem svetovanju in testiranju.

Preko naše mobilne aplikacije EVOLUTION STRENGTH. Vaš individualiziran trening program bo dostopen prek mobilne aplikacije, s pomočjo katere boste spremljali napredek. 

S svojim trenerjem ne boste komunicirali samo prek aplikacije EVOLUTION STRENGTH, ampak tudi v telovadnici in na vaših mesečnih svetovanjih/posvetih.

Da, lahko vadite po svojem urniku. Trener vam bo v telovadnici na voljo po aktualnem urniku, ki je dostopen na naši spletni strani.

Vsekakor! Trener v telovadnici je velik del naše ponudbe storitev. Nikoli vam ne bo treba trenirati brez trenerja.

Ko končate s preizkusnim uvajalnim programom, se bosta s svojim trenerjem usedla in se pogovorila o vaši izkušnji. Predebatirala bosta predvsem o tem kako so potekali 4 tedni, kakšen je bil je bil vaš program uvajanja, če je zadostil vašim potrebam, željam in ciljem. Pogovorila pa se bosta tudi o priložnosti za nadaljnji trening z nami.