Spremna za LAJF – Individualizirana vadba v skupini za ženske

Je program vadbe za srčne in vztrajne ženske, ki želijo pridobiti na moči celotnega telesa, jo uravnovesiti z gibljivostjo in ohraniti svojo ženstvenost,
pri tem pa ne žrtvujejo družine, materinstva ali kariere in svojega čustvenega zdravja.

"Potrebujemo ženske, ki so tako močne, da so lahko nežne, tako izobražene, da so lahko skromne, tako ostre, da so lahko sočutne, tako strastne, da so lahko racionalne in tako disciplinirane, da so lahko svobodne."

Kavita Ramdas

Ženska, ki trenira po programu "Spremna za LAJF":

Je ženska, ki rada trenira in hoče preživeti čas s podobno mislečimi ljudmi,
poleg tega pa ji ostane energija, za stvari, ki jih rada počne.
Je ženska, ki pride do spoznanja, da mora najprej poskrbeti zase,
preden lahko poskrbi in pomaga drugim.
S tem, ko sebe postavi na prvo mesto in si vzame čas zase,
bo posledično boljša v karieri in partnerstvu, imela več energije in ostala ženstvena.
Njena telesna drža pove veliko o njenem notranjem počutju.
Vadba za ženske ji predstavlja izzviv in ne ovire.
Njeno telo je izraz njenega karakterja in počutja.
Vsako telo ima svoje nianse.
Sama definira ideal lepote svojega telesa.

V 3 fazah postani levinja, ki je pogumna, telesno in umsko močna ženska, ki se je pripravljena soočiti z vsemi izzivi.

Cilj je zgraditi močno in ženstveno telo, poskrbeti za udobje in dobro počutje v lastni koži in te pripraviti na to, da se soočiš z vsemi izzivi, ki ti jih prinaša življenje. Vadba za ženske te pelje čez 3 faze in temelji na principih, ki jih bomo omenili spodaj.

1. korak: Amaterka

Pripravljene smo na nove zmage. Želimo si izboljšati svoje počutje in življenjski slog, vendar vse je novo. Moramo ven iz svoje cone udobja, narediti kakšno napako, ki nam bo pomagala pri spremembi. Družba in kultura postavljata naš telesni ideal, zato ga povezujemo s ponosom ali sramovanjem. To je zabrazgotinilo naš značaj. Namesto, da bi se gibale spontano, koordinirano, radostno in graciozno, se v nas pojavilja nelagodje, ki ustvari nerodno in togo gibanje. Naše telo je le transportno sredstvo, ki nas pripelje iz točke A v točko B in nam onemogoča uživati v aktivnostih in športu v katerih smo uživale prej.

2. korak: Pripravnica

Vztrajamo kljub številnim napakam, saj vemo, da nam bo to prineslo nove navade. Lažje nam je, ker vemo da imamo podporo takrat ko je najtežje. Osvojile smo že prve male zmage, opazile prve spremembe, ki nam dajo še dodatno motivacijo za naprej. Opustimo družbeni in kulturni ideal, ki videz našega telesa vežeta s ponosom ali sramovanjem. Zunanja površinska lepota, ki je tako cenjena v sodobni družbi, je večinoma produkt naših genov in naše starosti, zato je za večino le delno dosegljiva. Vendar nam ni potrebno obupavati, saj je ponos v naše telo še zmeraj dosegljiv in ne bi smel biti žrtev starosti. Namesto, da naše telo vrednotimo s svojim videzom si moramo prizadevati doseči ideal telesne moči in ženstvenosti.

3. korak: Levinja

Naš vsakdan je spremenjen. Počutje je odlično. Razmišljamo drugače. Sprejemamo boljše odločitve. Videz je le posledica vseh preobratov, s katerim smo neizmerno zadovoljne. Sprejmemo svoje šibkosti in jih skušamo izboljšati. Osredotočamo se na kultiviranje spretnosti in se udeležujemo aktivnosti, ki uporabijo somatsko stran našega bitja na način, ki prinese veselje in užitek v naše življenje. Trening postane del našega življenja. Naše telo preneha biti le transportno sredstvo, ki nas pripelje iz točke A v točko B. Postane dom našemu umu in postane glavni vir veselja, užitka in radosti, zaradi katerega je življenje vredno živeti. Postanemo levinje, ki so pogumne, telesno in umsko močne ženske in so se pripravljene soočiti z vsemi izzivi.

Se želite pridružiti? Kakšen je vaš naslednji korak?

1. Rezerviraj svoj brezplačni termin za klic in posvet kjer odkrijemo izzive s katerimi se srečuješ in poiščemo rešitve.

2. Če si primerena kandidatka za obiskovanje našega programa se prijaviš na uvajalni tečaj, ki je sestavljen iz dveh delov:

Intervju

30 min
Na uvodnem intrvjuju bomo šli čez 4 ključne komponente vaše EVOLUCIJE. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredili bomo analizo trenutnega stanja, poiskali kaj vam predstavlja največiji izziv in kako ga bomo s skupnimi močmi premagali.

Testiranje

30 min
Naredili bomo analizo vašega gibanja na podlagi katerega vam bomo v nadaljevanju pisali program prilagojen vašim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavili bomo strategijo in vam dodelili vašega trenerja - varuha.

3. S sprejetjem odločitve, da se včlaniš v gym, dobiš dostop do aplikacije EVOLUCIJA in OSEBNO MAPO. Vstopiš v program odgovornosti VARUH. Redno treniraš 2 - 4x tedensko.

4. Z vodenjem svojega trenerja - varuha ostaneš v tesnem stiku. Preko aplikacije EVOLUCIJA ti bo trener pisal individualiziran program treningov.

Uvajalni tečaj

Intervju in testiranje
50
30
  • Intervju
  • Analiza življenjskega sloga
  • Testiranje in gibalna analiza
  • Postavljanje osnovnega akcijskega načrta
  • Dodelitev trenerja - varuha
  • Priprava osebne mape
  • Urejanje dostopa do aplikacije Evolucija
Akcija

Rezervirajte svoj brezplačni klic in posvet.