Transformacija ženskega telesa

Je 16 tedenski program vadbe za srčne in vztrajne ženske, ki želijo pridobiti na moči celotnega telesa in jo uravnovesiti z gibljivostjo ,
ter dvigniti svojo telesno sestavo in počutje na višji nivo.

Pri nas boš trenirala in preživeta čas v okolju,  kjer se boš počutila varno in samozavestno. Trening ti bo predstavljal izzviv in ne ovire ter dvigoval kvaliteto tvojega življenja. Tvoje telo bo izraz tvojega karakterja in počutja.

Transformacija ženskega telesa je program, ki vam:

Osebno trenerstvo v majhnih skupinah

Ni vam treba preživeti celih dni v telovadnici, da osvojite zdrav in aktiven življenjski slog.
S smiselnim individualiziranim trening programom za moč in kondicijo,
ki je prilagojen vašim željam, ciljem in sposobnostim,
se lahko v 3 urah tedensko naučite
učinkovitega gibanja, oblikujete svojo postavo in dosežete dobro počutje v svoji koži.

razvoj moči in kondicije

Program je namenjen ženskam, ki želijo v življenje vplejati nove, pozitivne navade, povečati telesno moč in kondicijo ter jo uravnovesiti z gibljivostjo. Poudarek je na pravilni in kontrolirani izvedbi gibalnih vzorcev.  

Oblikovanje postave in izguba telesne maščobe

Program je namenjen ženskam, ki si želijo oblikovati postavo, izgubiti telesno maščobo ali pridobiti mišično maso in tonus ter temelji na osnovnem treningu za moč v kombinaciji z visoko intenzivnim intervalni treningom (HIIT). 

Primeš, dvigneš in se vrneš v resnično življenje

Program zagotavlja časovno učinkovite treninge, na katerih z minimalno vloženim časom oblikujete svojo postavo in povečate telesno moč ter kondicijo. 

Kaj vsebuje program?

Intervju in svetovanje

Pogovorili se bomo o vaših ciljih in zahtevah glede življenjskega sloga. Ta intervju in svetovanje bosta vašemu trenerju omogočila, da oblikuje program vadbe, ki ustreza vašim potrebam v telovadnici in zunaj nje.

Testiranje in ocena

S profesionalnim trenerjem bosta opravila oceno vaših telesnih in gibalnih sposobnosti ter delovne zmogljivosti, s katero bomo skupaj določili vaše izhodišče za trening. Če vam je to pomembno bomo opravili tudi meritve inanalizo telesne sestave.

2 uri osebnega treninga

Dve uri osebnega trenerstva sta namenjeni učenju in izpopolnjevanju gibanj, ki jih bomo uporabljali v vašem individualiziranem programu vadbe.

individualiziran program

Dobite individualizirani 4 tedenski program, ki temelji na vaših željah in ciljih, vaših gibalnih sposobnostih ter morebitnih gibalnih omejitvah.

Podpora in dostop do naše aplikacije Evolution strength

Dobite svojega osebnega trenerja, ki je odgovoren za vas in vam nudi podporo.

vadba za ženske

Naslednji korak

Prijavite se na program "Transformacija ženskega telesa"

1. Rezervirajte svoj termin za svetovanje in testiranje

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca rezervirate svoje mesto. Kontaktirali vas bomo za rezervacijo in potrditev termina.

2. Svetovanje in testiranje

Opravimo intervju in testiranje, s pomočjo katerega vam bomo lahko pripravili individualiziran program.

3. Začetek 4 tedenskega programa Transformacija ženskega telesa

Dogovorimo se za prvi obisk. Določimo vam trenerja, ki je odgovoren za vas in vam omogočimo dostop do aplikacije Evolution Strength, kamor boste prejeli svoj individualiziran program.

Še vedno niste prepričani?

Rezervirajte svoje brezplačno svetovanje!

Kontaktiramo vas v najkrajšem možnem času.

Imate za nas vprašanje?

Najpogostejša vprašanja in odgovori.

Svetovanje in testiranje trajata 60 – 90 minut. Glede na vaš urnik se dogovorimo za termin, ki vam ustreza. 

Tako v primeru osebnega trenerstva, kot pri programih Uvajalni preizkusni program, program Spreman ali Spremna za lajf prejmete individualiziran, vašim ciljem, sposobnostim in omejitvam prilagojen program in dostop do aplikacije Evolution Strength, ki omogoča spremljanje vašega napredka. Največja razlika med naštetimi možnosti je pri samem pristopu. Pri osebnem trenerstvu je pristop bolj oseben, prejmete pa tudi več podpore na poti do vaših ciljev. Za vsak termin se dogovorite neposredno s trenerjem, na treningu pa se trener popolnoma posveti samo vam in poskrbi za varno in učinkovito treniranje. Treniranje po ostalih programih je bolj samostojno, na termine prihajate ko vam ustreza. Pri tem se lahko udeležite terminov na katerih je prisoten trener ali pa tistih, kjer trenirate povsem samostojno. 

Takoj naslednji dogovorjen termin po opravljenem svetovanju in testiranju.

Preko naše mobilne aplikacije EVOLUTION STRENGTH. Vaš individualiziran trening program bo dostopen prek mobilne aplikacije, s pomočjo katere boste spremljali napredek. 

S svojim trenerjem ne boste komunicirali samo prek aplikacije EVOLUTION STRENGTH, ampak tudi v telovadnici in na vaših mesečnih svetovanjih/posvetih.

Da, lahko vadite po svojem urniku. Trener vam bo v telovadnici na voljo po aktualnem urniku, ki je dostopen na naši spletni strani.

Vsekakor! Trener v telovadnici je velik del naše ponudbe storitev. Nikoli vam ne bo treba trenirati brez trenerja.

Ko končate s preizkusnim uvajalnim programom, se bosta s svojim trenerjem usedla in se pogovorila o vaši izkušnji. Predebatirala bosta predvsem o tem kako so potekali 4 tedni, kakšen je bil je bil vaš program uvajanja, če je zadostil vašim potrebam, željam in ciljem. Pogovorila pa se bosta tudi o priložnosti za nadaljnji trening z nami.