Transformacija moške postave  

Je 16 tedenski trening program za marljive moške z natrpanim urnikom, ki želijo postati močni, mišičasti in atletski
ter dvigniti svojo telesno sestavo, počutje in produktivnost na višji nivo.

Združuje sistem treningov, ki smo ga razvil in je namenjen metaboličnem conditioningu in razvoju energijskih sistemov (kardio in intervali), rasti mišic in ciljnemu hipertrofičnemu delu, razvoju splošne moči in testiranju maksimalne moči.

Program je namenjen moškim, ki:

Ni vam treba preživeti celih dni v telovadnici, da bi se počutili, gibali in izgledali kot atlet. S smiselnim individualiziranim trening programom za moške,
ki ga izvajate v družbi sotrpinov in je prilagojen vašim željam in sposobnostim,
lahko že v 3 urah tedensko dosežete zastavljene cilje.

Razvoj TELESNE Moči in kondicije

Trening program je namenjen moškim, ki želijo povečati moč in kondicijo ter v življenje vpeljati nove pozitivne navade. V trening so vključeni atletski elementi, da ne boste le izgledali, temveč se boste tudi gibali kot atlet. 

Pridobivanje mišične mase in izguba maščobe

Trening program je namenjen moškim, ki si želijo visoko intenzivnega treninga, usmerjenega v izgradnjo mišic in izgubo maščobe. Temelji na stari šoli treninga za moč, bodybuildinga in intervalnih treningih z utežmi.

Primeš, dvigneš in se vrneš v resnično življenje

Trening program zagotavlja časovno učinkovit trening, ki uporablja skrajšana obdobja počitka in intervale ter omogoča,  da z minimalno časovno zavzetostjo dosežete svoje zastavljene cilje. 

Kaj vsebuje program?

Intervju in svetovanje

Pogovorili se bomo o vaših ciljih in zahtevah glede življenjskega sloga. Ta intervju in svetovanje bosta vašemu trenerju omogočila, da oblikuje program vadbe, ki ustreza vašim potrebam v telovadnici in zunaj nje.

Testiranje in ocena

Profesionalni trener vas bo popeljal čez oceno vaših telesnih in gibalnih sposobnosti ter delovne zmogljivosti, s pomočjo katere vam bo določili vaše izhodišče za trening. Če vam je to pomembno bomo naredili meritve in anaizo telesne sestave.

2 uri osebnega treninga

Dve uri osebnega trenerstva sta namenjeni učenju in izpopolnjevanju gibanj, ki jih bomo uporabljali v vašem individualiziranem programu vadbe.

individualiziran program

Dobite individualizirani 16 tedenski program, ki temelji na vaših željah in ciljih, vaših gibalnih sposobnostih ter morebitnih gibalnih omejitvah.

Podpora in dostop do naše aplikacije Evolution strength

Dobite svojega osebnega trenerja, ki je odgovoren za vas in vam nudi podporo.

osebno trenerstvo

Naslednji korak

Prijavite se na program Men Physique Transformation

Rezerviraj svoj 30 dnevni preizkus programa. 

1. Rezervirajte svoj termin za svetovanje in testiranje

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca se prijavite na brezplačno svetovanje. Kontaktirali vas bomo za rezervacijo in potrditev termina.

2. Svetovanje in testiranje

Opravimo intervju in testiranje, s pomočjo katerega vam bomo lahko pripravili individualiziran program.

3. Začetek 16 tedenskega programa Men Physique transformation

Dogovorimo se za prvi obisk. Določimo vam trenerja, ki je odgovoren za vas in vam omogočimo dostop do aplikacije Evolucija, kamor boste prejeli svoj individualiziran program.

Še vedno niste prepričani?

Rezervirajte svoje brezplačno svetovanje!

Kontaktiramo vas v najkrajšem možnem času.

Imate za nas vprašanje?

Najpogostejša vprašanja in odgovori.

Svetovanje in testiranje trajata 60 – 90 minut. Glede na vaš urnik se dogovorimo za termin, ki vam ustreza. 

Tako v primeru osebnega trenerstva, kot pri programih Uvajalni preizkusni program, program Spreman ali Spremna za lajf prejmete individualiziran, vašim ciljem, sposobnostim in omejitvam prilagojen program in dostop do aplikacije Evolution Strength, ki omogoča spremljanje vašega napredka. Največja razlika med naštetimi možnosti je pri samem pristopu. Pri osebnem trenerstvu je pristop bolj oseben, prejmete pa tudi več podpore na poti do vaših ciljev. Za vsak termin se dogovorite neposredno s trenerjem, na treningu pa se trener popolnoma posveti samo vam in poskrbi za varno in učinkovito treniranje. Treniranje po ostalih programih je bolj samostojno, na termine prihajate ko vam ustreza. Pri tem se lahko udeležite terminov na katerih je prisoten trener ali pa tistih, kjer trenirate povsem samostojno. 

Takoj naslednji dogovorjen termin po opravljenem svetovanju in testiranju.

Preko naše mobilne aplikacije EVOLUTION STRENGTH. Vaš individualiziran trening program bo dostopen prek mobilne aplikacije, s pomočjo katere boste spremljali napredek. 

S svojim trenerjem ne boste komunicirali samo prek aplikacije EVOLUTION STRENGTH, ampak tudi v telovadnici in na vaših mesečnih svetovanjih/posvetih.

Da, lahko vadite po svojem urniku. Trener vam bo v telovadnici na voljo po aktualnem urniku, ki je dostopen na naši spletni strani.

Vsekakor! Trener v telovadnici je velik del naše ponudbe storitev. Nikoli vam ne bo treba trenirati brez trenerja.

Ko končate s preizkusnim uvajalnim programom, se bosta s svojim trenerjem usedla in se pogovorila o vaši izkušnji. Predebatirala bosta predvsem o tem kako so potekali 4 tedni, kakšen je bil je bil vaš program uvajanja, če je zadostil vašim potrebam, željam in ciljem. Pogovorila pa se bosta tudi o priložnosti za nadaljnji trening z nami.