Spreman za LAJF – Individualiziran trening v skupini za moške

Je trening program za marljive moške z natrpanim urnikom, ki želijo postati močni, definirani in atletski
in pri tem ne žrtvujejo posla, družine, očetovstva in prostega časa.

"Težki časi ustvarijo močne moške. Močni moški ustvarjajo dobre čase. Lepi časi ustvarjajo šibke moške. In šibki moški ustvarjajo težke čase."

Michale Hopf

Moški, ki trenira v programu "Spreman za LAJF":
Je moški, ki dviguje uteži, obožuje trening in hoče preživeti čas s podobno mislečimi ljudmi, poleg tega pa mu ostane še čas, da se ukvarja s stvarmi, ki jih rad počne. Z rednim treningom in uravnoteženo prehrano, bo tvoje telo postalo več kot le transportno sredstvo, ki te pripelje iz točke A v točko B in bo postalo vir veselja in užitka, zaradi katerega je življenje vredno živeti. 

Ni ti treba preživeti celih dni v telovadnici, da bi se počutil, gibal in izgledal kot atlet. S smiselnim individualiziranim trening programom za moške,
ki ga izvajaš v družbi sotrpinov in je prilagojen tvojim željam in sposobnostim,
lahko že v 3 urah tedensko dosežeš zastavljene cilje.

Razvoj TELESNE Moči in vzdržljivosti

Trening program za moške je namenjen moškim, ki želijo povečati moč in vzdržljivost. V trening so vključeni atletski elementi, da ne boš le, temveč se boš tudi gibal kot atlet. 

Pridobivanje mišične mase in izguba maščobe

Trening program za moške je namenjen moškim, ki si želijo visoko intenzivnega treninga, usmerjenega v izgradnjo mišic in izgubo maščobe. Temelji na stari šoli bodybuildinga in intervalnih treningih z utežmi.

Primeš, dvigneš in se vrneš v resnično življenje

Trening program za moške zagotavlja časovno učinkovit trening, ki uporablja skrajšana obdobja počitka in intervale, da z minimalno časovno zavzetostjo dosežeš svoje zastavljene cilje. 

V 3 fazah postani Spreman za LAJF

Cilj je zgraditi močno in odporno telo, poskrbeti za udobje in dobro počutje v lastni koži in te pripraviti na to, da se soočiš z vsemi izzivi, ki ti jih prinaša življenje. Faze treninga za moške temeljijo na principih, ki jih bomo omenili spodaj.

1. faza: Egoist

Moški smo postali telesno in umsko šibki. To je danes normalizirano in družbeno sprejeto, ne bi pa smelo biti normalno. Družba in kultura postavljata naš telesni ideal, zato ga povezujemo s ponosom ali sramovanjem. To je zabrazgotinilo naš značaj. Namesto, da bi se gibali spontano in koordinirano, se v nas pojavlja nelagodje, ki ustvari nerodno in togo gibanje. Naše telo je le transportno sredstvo, ki nas pripelje iz točke A v točko B in nam onemogoča uživati v aktivnostih in športu v katerih smo užival prej.

2. faza: Bojevnik

Opustimo družbeni in kulturni ideal, ki videz našega telesa vežeta s ponosom ali sramovanjem. Zunanja površinska lepota, ki je tako cenjena v sodobni družbi, je večinoma produkt naših genov in naše starosti, zato je za večino le delno dosegljiva. Vendar nam ni potrebno obupavati, saj je ponos v naše telo še zmeraj dosegljiv in ponos v naše telo ne more biti lahka žrtev starosti. Namesto, da svoje telo vrednotimo s svojim videzom si moramo prizadevati doseči ideal telesne moči. Zato v tem koraku postanemo moški, ki se kot feniks iz pepela dvigne in transformira svoje šibkosti v začetek dolgega in napornega vzpona.

3. faza: Spreman za LAJF

Osredotočamo se na kultiviranje spretnosti in se udeležujemo aktivnosti, ki uporabijo somatsko stran tvojega bitja na način, ki prinese veselje in užitek v naše življenje. Trening za moč postane del našega življenja. Naše telo preneha biti le transportno sredstvo, ki nas pripelje iz točke A v točko B. Postane dom našemu umu in postane glavni vir veselja in užitka, zaradi katerega je življenje vredno živeti. Postanemo nezlomljivi, vodniki svojega lastnega potovanja do kultiviranega, pogumnega, telesno in umsko močnega moškega, ki se je pripravljen soočiti z vsemi izzivi, ki mu jih življenje prinaša.

Se želite pridružiti individualiziranemu treningu v skupini za moške? Kakšen je vaš naslednji korak?

1. Rezerviraj svoj brezplačni termin za klic in posvet kjer odkrijemo izzive s katerimi se srečuješ in poiščemo rešitve.

2. Če si primeren kandidat za obiskovanje programa se prijavi na uvajalni tečaj, ki je sestavljen iz dveh delov:

Intervju

30 min
Na uvodnem intrvjuju bomo šli čez 4 ključne komponente vaše EVOLUCIJE. Miselnost, trening, prehrana in regeneracija. Naredili bomo analizo trenutnega stanja, poiskali kaj ti predstavlja največiji izziv in kako ga bomo s skupnimi močmi premagali.

Testiranje

30 min
Naredili bomo analizo gibanja na podlagi katerega ti bomo v nadaljevanju pisali program prilagojen tvojim ciljem, gibalnim sposobnostim in morebitnim omejitvam. Postavili bomo strategijo in ti dodelili tvojega trenerja - varuha.

3. S sprejetjem odločitve, da se včlaniš v gym, dobiš dostop do aplikacije EVOLUCIJA in OSEBNO MAPO. Vstopiš v program odgovornosti VARUH. Redno treniraš 2 - 4x tedensko.

osebno trenerstvo

4. Z vodenjem svojega trenerja - varuha ostaneš v tesnem stiku. Preko aplikacije EVOLUCIJA ti bo trener pisal individualiziran program treningov.

Uvajalni tečaj

Intervju in testiranje
50
30
  • Intervju
  • Analiza življenjskega sloga
  • Testiranje in gibalna analiza
  • Postavljanje osnovnega akcijskega načrta
  • Dodelitev trenerja - varuha
  • Priprava osebne mape
  • Urejanje dostopa do aplikacije Evolucija
Akcija

Rezerviraj svoj brezplačni klic in posvet.