CENIK

CENIK

Uvajalni tečaj (pogoj za pristop k individualiziranem skupinskem treningu in pilatesu)

cenik uvajalni tečaj

Individualiziran skupinski trening

DARUJ IN NAJDI SVOJO MOČ

Zadnje čase so precej popularne raznorazne akcije in promocije, s katerimi si v fitnesih in gymih, brez večjega truda, zagotovite cenejše karte. Pri Evoluciji smo se odločili iti v drugo smer.  Zaključili smo z raznimi akcijskimi cenami in popusti, kar pa ne pomeni, da si ne morete z nekaj malega vloženega časa, truda in dobre volje zagotoviti številne ugodnosti.

Naša vizija je spremeniti fitnes industrijo in navdihniti posameznike, da uresničijo svoj potencial. Verjamemo, da edini pravilen pristop za dolgoročni uspeh temelji na učenju zdravega načina življenja, osebni rasti in evoluciji posameznika. Ustvarjati želimo najboljše pogoje, da posameznik postane telesno in umsko čim bolj zmogljivi ter postane kos vsem izzivom, ki mu jih življenje postavlja. Ozavestiti in zgraditi želimo močno lokalno skupnost s športom, izobraževanjem in poudarkom na zdravju. Ustvariti želimo priložnosti, da spremenimo življenje posameznikov s skupnimi prepričanji in vrednotami.

Ker podpiramo solidarna in človekoljubna ter dobrodelna dejanja z Rdečim križem Ljubljana začenjamo sodelovanje DARUJ IN NAJDI SVOJO MOČ, na voljo so vam naslednje oblike dobrodelnosti:

1. Udeleži se krvodajalske akcije – (p)ostani krvodajalec

Darovanje krvi je gotovo ena najplemenitejših oblik pomoči sočloveku. S tem solidarnim dejanjem rešujete življenja in pomagate bolnikom, ki kri nujno potrebujejo.

Način sodelovanja: ob prihodu na Zavod za transfuzijsko medicino prosite za potrdilo o udeležbi na krvodajalski akciji in nam ga prinesite pokazat (isto potrdilo koristi kot dokazilo delodajalcu). V primeru, da ste ravno bili na krvodajalski akciji pa se lahko na mail kaplja@rdecikrizljubljana.si obrnete, da vam Rdeči križ Ljubljana izda potrdilo – pri tem morate napisati zakaj potrdilo potrebujete.

Pozor: na dan darovanja odsvetujemo kakšne koli športne aktivnosti, prav tako lahko darovanje krvi vpliva na pripravljenost (bolj pomembno pri tekmovalcih).

2. Postani prostovoljec/ka Rdečega križa Ljubljana

2.1 Prostovoljci Rdečega križa Ljubljana lahko sodelujete na številnih področjih: pomagate pri promociji krvodajalstva (za to ni potrebno, da ste krvodajalci), izobraževanja na področju prve pomoči in ukrepanja pred, ob in po nesreči, pomagate pri projektih Izmenjevalnica in Srečevalnica.

2.2 Prostovoljci Rdečega križa Ljubljana lahko pomagate pri sortiranju oblačil, pripravi in delitvi paketov pomoči socialno in materialno ogroženim ljudem, ki prihajajo po pomoč v Humanitarni center.

Način sodelovanja: za programe v 2.1 je potreben večji časovni vložek, za programe 2.2 pa morate imeti dobro voljo in vsaj 4 ure časa. Prostovoljcem bo Rdeči križ Ljubljana izdal potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu, s katerim lahko pri nas uveljavljajte popust.

3. Doniraj sredstva za pomoč ljudem v stiski

Ljudem v stiski lahko pomagamo tudi s finančnim prispevkom npr.:

  • s prispevkom 30 € bomo nekomu lahko plačali dodatno zdravstveno zavarovanje,
  • s prispevkom 50 € pomagate pri nakupu 1m3 drv,
  • s prispevkom 230 € plačate otroku počitnice v Mladinskem zdravilišču in letovišču Debeli Rtič …

S prispevkom boste pomagali pri plačilu položnic za elektriko, najemnino ali plačilo šolskih malic in izven šolskih aktivnosti učencev, dijakov. Za potrdilo o donaciji, s katerim lahko pri nas uveljavljate popust, se obrnite na Rdeči križ Ljubljana (info@rdecikrizljubljana.si).

https://www.rdecikrizljubljana.si/sl/Kaj_je_donatorski_portal/

 

Prijavi se na uvajalni tečaj.