Evolucija – Novo mesto

S TRENINGI ZA MOČ pod vodstvom vrhunskega trenerja Izboljšajte svoje počutje in transformirajte svojo postavo.

Veseli nas, da vas lahko spoznamo.

Evolucija ponuja sistem treniranja, ki predstavlja hibrid med pristopom osebnega trenerstva in skupinskih vadb.
Vsak vadeči prejme svojim ciljem in omejitvam prilagojen program treningov,
do katerih dostopa preko mobilne aplikacije, kjer ima tudi dostop do svojega odgovornega trenerja.
Treningi so usmerjeni predvsem v razvoj moči, mišične mase in v izboljšanje splošne fizične pripravljenosti,
zastavljeni pa so na način, da se njihova težavnost tekom procesa treniranja postopoma stopnjuje.
Prednost našega sistema dela je, da vadeči lahko trenirajo na terminih pod budnim nadzorom trenerja
ali pa samostojno, saj niso vezani na fiksne termine.

Na vaši fitnes poti vas bo spremljala...

Alja Žagar

Trenerka

Sem licencirana osebna trenerka in prehranska svetovalka, specializirana za delo z ženskami. Moje metode dela so plod kontinuiranega, večletnega teoretičnega in praktičnega izobraževanja s področij treningov za moč in mišično maso, prehrane ter spreminjanja miselnih procesov in navad.

S takšnim in drugačnim gibanjem sem povezana že od malih nog - izhajam iz aktivne družine, kjer smo se redno ukvarjali z različnimi športi, najbolj pa sem se našla v športni gimnastiki, ki sem jo trenirala tekom osnovne šole.

Svojo prvo licenco s področja fitnesa (trening za moč in mišično maso) sem pridobila leta 2016 na Fitnes zvezi Slovenije, poleg tega pa imam pri Olimpijskem komiteju Slovenije pridobljen tudi naziv Strokovnega delavca 1 (športna rekreacija). Svoje znanje redno obnavljam, nadgrajujem in izpopolnjujem z obiskom delavnic in seminarjev in opravljanjem predvsem tujih licenc iz različnih področij treninga za moč in mišično maso (med drugim tudi specifično s področja dela z ženskami GGS-1) in prehrane (EIQ nutrition).

Ker teoretično znanje ni dovolj, sem opravila tudi praktično usmerjeno mentorstvo v okviru Evolucije, od leta 2020 pa sem tudi ponosni polnopravni član ekipe njihovih trenerjev. Trenutno je moje delo razpeto med delom v Evoluciji (osebna trenerstva in skupinski treningi v živo) in samostojnim delom s strankami (v živo in online), ki si želijo bolj celostne in poglobljene podpore in individualne obravnave.

Kje nas najdete?

V prostorih Cleverfita.

Lokacija

Ljubljanska cesta 32, 8000 Novo mesto (Cleverfit)

Urnik

18:00 – 20:00
Ponedeljek – Sreda – Petek

Kontakt

Telefon: 031 758 636
Mail: alja@evolucija.si

Cenik

Imate za nas vprašanje?

Najpogostejša vprašanja in odgovori.

Svetovanje in testiranje trajata 60 – 90 minut. Glede na vaš urnik se dogovorimo za termin, ki vam ustreza. 

Tako v primeru osebnega trenerstva, kot pri programih Uvajalni preizkusni program, program Spreman ali Spremna za lajf prejmete individualiziran, vašim ciljem, sposobnostim in omejitvam prilagojen program in dostop do aplikacije Evolution Strength, ki omogoča spremljanje vašega napredka. Največja razlika med naštetimi možnosti je pri samem pristopu. Pri osebnem trenerstvu je pristop bolj oseben, prejmete pa tudi več podpore na poti do vaših ciljev. Za vsak termin se dogovorite neposredno s trenerjem, na treningu pa se trener popolnoma posveti samo vam in poskrbi za varno in učinkovito treniranje. Treniranje po ostalih programih je bolj samostojno, na termine prihajate ko vam ustreza. Pri tem se lahko udeležite terminov na katerih je prisoten trener ali pa tistih, kjer trenirate povsem samostojno. 

Takoj naslednji dogovorjen termin po opravljenem svetovanju in testiranju.

Preko naše mobilne aplikacije EVOLUTION STRENGTH. Vaš individualiziran trening program bo dostopen prek mobilne aplikacije, s pomočjo katere boste spremljali napredek. 

S svojim trenerjem ne boste komunicirali samo prek aplikacije EVOLUTION STRENGTH, ampak tudi v telovadnici in na vaših mesečnih svetovanjih/posvetih.

Da, lahko vadite po svojem urniku. Trener vam bo v telovadnici na voljo po aktualnem urniku, ki je dostopen na naši spletni strani.

Vsekakor! Trener v telovadnici je velik del naše ponudbe storitev. Nikoli vam ne bo treba trenirati brez trenerja.

Ko končate s preizkusnim uvajalnim programom, se bosta s svojim trenerjem usedla in se pogovorila o vaši izkušnji. Predebatirala bosta predvsem o tem kako so potekali 4 tedni, kakšen je bil je bil vaš program uvajanja, če je zadostil vašim potrebam, željam in ciljem. Pogovorila pa se bosta tudi o priložnosti za nadaljnji trening z nami.