30 dnevni uvajalni program

Naj vaša 30 in 40 postanejo najboljša leta vašega življenja!

Zakaj začeti s 30 dnevnim uvajalnim programom?

Ker verjamemo, da je to edini način, da varno in uspešno začnete svojo pot
do boljšega zdravja in počutja, več energije in fit postave
.
Z našo podporo bo trening za moč postal vzdržen in trajen del vašega življenja.
Le s težavo si boste predstavljali, da trening in gibanje nista več del vašega vsakdana.

Kaj lahko pričakujete v prvih 30 dneh?

Skrbno podporo vašega trenerja na vaši poti do...

... zdravega življenjskega sloga. V prvih 30 dneh boste na lastni koži izkusili boljše počutje, več energije, več moči in korak za korakom več motivacije.

Varno in spodbudno okolje...

...v katerem se ne boste počutili izolirani in osamljeni , saj boste sprejeti in vključeni v skupnost ljudi z istimi željami in cilji. Ne pozabite. Enkrat so bili oni točno tam, kjer ste sedaj vi.

Samozavest in sigurnost...

... saj boste pod vodstvom svojega trenerja odkrivali in preizkušali svoje meje ter se naučili potrebnih metod in strategiji, s katerimi boste gradili moč, vzdržljivost in disciplino.

Znanje in zadovoljstvo...

..saj boste nove informacije, postopke in koncpete postavili v smiseln kontekst ter se naučili, kako se treninga za moč pravilno lotiti in kako hitro lahko napredujete.

Pogum...

... ker boste skupaj s podporo svojega trenerja in našo metodo treninga, ki vam omogoča, da premagate strah pred neuspehom in strah, da ne boste kos novim izivom.

Naši člani so na začetku imeli določene zadržke. Jih imate tudi vi?

Najbrž se spremembe življenjskega sloga niste lotili na pravilen in trajen način. Pri nas vas bo vaš trener korak za korakom vodil, da to enkrat in za vselej spremenite.

Ne skrbite. V našem centru vam bo vedno na voljo trener tako, da se nikoli ne boste počutili zmedeni ali osamljeni. Poleg tega pa v našem centru trenirajo ljudje, ki pridej nekaj naredit zase in za svoje zdravje ter vam bojo z veseljem priskočili na pomoč, če bodo opazili, da se ne znajdete najbolje. Tu ne boste srečali glasnih in motečih posameznikov. Vsi spoštujejo pravila, hišni red in bonton našega centra. 

S podobnim problemom je prišla k nam večina članov in sedaj že več let uspešno konsistentno trenira. Pravniki, srčni kirurgi, zdravstveni delavci in poslovneži, katerim je skupno, da imajo res natrpane urnike. Naš izredno fleksibilen sistem vam omogoča, da lahko v našem centru trenirate kadarkoli od 5:30 zjutraj do 22:30 zvečer, pri tem pa niste vezani na fiksne termine. Poleg tega pa vam lahko vaš trener prilagodi treninge da so dolgi 30 – 60 minut.

Popolnoma normalno je, da se zaradi vseh obveznosti in stresa počutite probremenjeni. Pri upravljanju s pomanjkanjem energije in motivacije vam bo pomagal vaš trener z uporabo učinkovitih metod.

Zgodbe in rezultati naših članov

Naslednji korak

Kakšna je investicija v vaše zdravje in dobro počutje?

*Glede na vse informacije, ki jih dobimo na uvodnem posvetu (intervju in testiranje) vam bomo predlagali najprimernejšo izvedbo uvajalnega programa na podlagi vaših želja, ciljev in morebitnih gibalnih omejitev ter kako bomo sodelovali po zaključku programa.

*Za UVAJALNI PROGRAM nudimo garancijo na zadovoljstvo. Če s programom na koncu ne boste zadovoljni, vam plačani znesek v celoti vrnemo. Vračilo lahko zahtevate v roku 7 dni po zaključku programa. 

Več o poteku Uvajalnega programa pa izveste na uvodnem posvetu.

Kako začeti?

1. Brezplačen Uvodni posvet

Srečali se boste z enim od naših trenerjev in se pogovorili o tem kje ste in predvsem kam želite priti. Pogovorili se bomo o vaših ciljih, pričakovanjih in izzivih s katerimi se srečujete. Trener vas bo vodil čez oceno vaših telesnih in gibalnih sposobnosti s pomočjo katerih bomo določili vaše izhodišče za trening, kar bomo nato upoštevali pri sestavljanju individualiziranega programa treningov, ki bo ustrezal vašim potrebam v telovadnici in zunaj nje.

2. 30 dnevni Uvajalni program

Na osebnih treningih boste osvojili pravilno gibanje in se spoznali z našim načinom dela.Vaš trener bo cilje opredeljene na svetovanju združil s podatki iz vašega testiranja in prvih dveh treningov ter za vas oblikoval program treningov. Pri nas lahko trenirate kadar vam ustreza, pri tem pa niste vezani na stroge termine. Vsak vaš trening poteka pod budnim očesom naših trenerjev in med zavzetimi, enako mislečimi posamezniki.

Rezervirajte svoj termin za uvodni posvet

Z izpolnitvijo spodnjega obrazca rezervirate svoje mesto. Kontaktirali vas bomo za rezervacijo in potrditev termina.

Litijska 148, 1000 Ljubljana

040 376 575

info@evolucija.si

Imate za nas vprašanje?

Najpogostejša vprašanja in odgovori.

Svetovanje trajata 30 minut. Glede na vaš urnik se dogovorimo za termin, ki vam ustreza. 

Tako v primeru osebnega trenerstva, kot pri programih Uvajalni preizkusni program, program Men Physique Transforamtion ali Transformacija ženskega telesa prejmete individualiziran, vašim ciljem, sposobnostim in omejitvam prilagojen program in dostop do aplikacije Evolution Strength, ki omogoča spremljanje vašega napredka. Največja razlika med naštetimi možnosti je pri samem pristopu. Pri osebnem trenerstvu je pristop bolj oseben, prejmete pa tudi več podpore na poti do vaših ciljev. Za vsak termin se dogovorite neposredno s trenerjem, na treningu pa se trener popolnoma posveti samo vam in poskrbi za varno in učinkovito treniranje. Treniranje po ostalih programih je bolj samostojno, na termine prihajate ko vam ustreza. Pri tem se lahko udeležite terminov na katerih je prisoten trener ali pa tistih, kjer trenirate povsem samostojno. 

Takoj naslednji dogovorjen termin po opravljenem svetovanju in testiranju.

Preko naše mobilne aplikacije EVOLUTION STRENGTH. Vaš individualiziran trening program bo dostopen prek mobilne aplikacije, s pomočjo katere boste spremljali napredek. 

S svojim trenerjem ne boste komunicirali samo prek aplikacije EVOLUTION STRENGTH, ampak tudi v telovadnici in na vaših mesečnih svetovanjih/posvetih.

Da, lahko vadite po svojem urniku. Trener vam bo v telovadnici na voljo po aktualnem urniku, ki je dostopen na naši spletni strani.

Vsekakor! Trener v telovadnici je velik del naše ponudbe storitev. Nikoli vam ne bo treba trenirati brez trenerja.

Ko končate s preizkusnim uvajalnim programom, se bosta s svojim trenerjem usedla in se pogovorila o vaši izkušnji. Predebatirala bosta predvsem o tem kako so potekali 4 tedni, kakšen je bil je bil vaš program uvajanja, če je zadostil vašim potrebam, željam in ciljem. Pogovorila pa se bosta tudi o priložnosti za nadaljnji trening z nami.